Romatoloji Hastaları Burayaaa

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773
Arkadaşlar merhaba.Birkaç konuda mesajları gördüm dağınık yerlerdeyiz gibi geldi.Romatizmanın birçok çeşidi var ama ortak yönlerimiz oldukça fazla, ağrılar gibi mesela :/ Romatoloji süreciniz nasıl başladı , tanı nasıl kondu , hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve bu ilaçlardan fayda gördünüz mü , artrit olunca neler yapıyorsunuz gibi konuları paylaşabileceğimiz , ağrılı ve depresif olduğumuz zamanlarda birbirimize destek verebileceğimiz bir topiğimiz olsun istedim.Cevaplarınızı merakla bekliyorum

İyi yapmışsınız
Bende destek vermek isterim
Ama ilaç paylaşımının doğru olduğunu düşünmüyorum

İlaçlar zaten reçete ile alınan ilaçlar , şu ilacı kullanıyorum bana iyi geldi tavsiye ederim şeklinde değil tabii ki , romatoloji ilaçları masum değil çünkü belirli ölçüde yan etkisi olan ilaçlar.İlaçları kullanıp ben artık ağrı hissetmiyorum diyen var mı hiç romatizma olmamış gibi çok merak ediyorum.Sizin süreciniz nasıl başladı ne teşhis kondu size ?

Evet arkadaşlar konu çok yoğun ilgi görmüş herkes merak edip mesaj atmış (0 kişi) bunu değerlendirmeliydik ağrı arkadaşlığı kurabilirdik oysa ki :)) benim bu ara baş parmaklarımda sıkıntı var diğer parmaklarda da var gerçi ama baş parmaklarda olunca tutma ve kavrama olayları güçleşiyor maalesef.Ortopediye gitmiştim röntgen İstemişti doktor,yumuşak doku şişliği dedi romatoloğumla konuşmam gerektiğini söyledi birkaç ay Sonra kontrol muayenem vardı zaten romatolojiye,ama hocaya anlatınca pek önemsemedi oluyor Zaten bu tarz ağrılar dedi :/ ah hocam ah Ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…