Romatoid artrit

Yapraknz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
27
14
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.3 yasindan beri romatoid artrit hastasiyim suanda 26 yasindayim. Her gecen gun daha da kotu hissediyorum kendimi ilac tedavisi gormeme ragmen. Butun eklemlerim tutuluyor cok zor gunler geciriyorum.aranizda bu hastaliktan olup tamamen iyilesebilen var mi? Ya da iyi gelen bir tedavi bilen duyan lutfen yardim edin..

İbrahim Saraçoğlu'nun romatoid artrit kürü iyi geliyor deniyor ama denemekte fayda var aslında bitkselleri.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Çok teşekkürler denedim onu da bir faydasini goremedim ben.herkese farkli sonuclar verebilir tabiki.Allah herkese şifa versin

Geçmiş olsun diyeceğim ama bi işe yaramaz biliyorum...çocuklukta başlayan bişey olduğunu bilmiyordum...ben 5aydır yaşıyorum bu rahatsızlığı,zor gerçekten...1ay Saraçoğlu kürünü yaptım sedim ve crp baya normale indi ama şu an yine ağrılıyım...Ankara da bir Prof a gidiyorum,ağır geçirenler için serum tedavisi uyguluyormuş ve faydası varmış.tamamen geçeceğini düşünme zaten de en aza inse daha ne olsun..ben tavsiye üzeri gittim,çok ağrılı bir dönem değildi sadece ilaç kullanıyorum.artarsa gel iğne yapalım dedi...bu hafta giderim çünkü arttı.sanırım derece derece ki serum tedavisine gerek duymadı bende...ama hastanede sırf bunun için serum odası var romatoloji bölümünde,valla herkes serumuyla oturuyor..

Tesekkur ederim size de çok geçmiş olsun.şuan tedavisi yok denilse de bir gün tamamen iyileşebiliriz umarım çunku bir yerden sonra vucut kaldiramiyor bu hastalıgi ankara da ben de uzun sure tedavi gordum insallah herkes sifa bulur

merhaba bu ayın 30 u yani 30 kasım 2015 veya bir kaç gün daha geç olabilir, BİLGE SALİH adında bir yazarın ANKİLOZAN SPONDİLİT VE ROMATOİD ARTRİT İN BİTKİSEL TEDAVİSİNE dair bitkisel tedavi kitabı çıkacakmış bekliyoruz, kitap kitapyurdu.com da çıkacakmış, yazar adı ile arandığında kalp damar tıkanıklığına dair bu yazarın bir kitabı var kitapyurdu sitesinde. Biraz daha bekleyelim görelim, kim bir zerre fayda görse siz ben dahil ne mutlu bize. selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…