• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoid Artrit ve Enbrel Kullananlar

romatoid artrit aslında normal romatizmal bı hastalık deıldır canım bagışıklık sistemiyle ilgili bişey yani bağışıklık sistemi yanlış çalısıyor ve tam olarak nedeni bulunamamış.profların açıklaması boyle :1:

her insan da zaten romatoid faktör denın bişi var normal bı ınsan bu deger 20 dır onun ustundeyse artrıt e cevırebılıyor kımınde hemen ıyılesırken kımınde bu sure cok uzuyor yada omur boyu kalıcı olabılıyor

14 senedır var bende hayatım :) artık uzman oldum dıyebılırım evet enbrel de kullandıgım ıcın grıp olmamalıyım eger grıp olursam antıbıyotık almam lazım ama enbrelle kullanmam yasak

yanı bu kısıye ve hastalıgın seyrıne gore degısır ben bırcok ılac kullandım ama hastalık cok aktıftı en son enbrel kullanmam uygun goruldu bana ıyı geldı aslında ama son zamanlar sag bılegımde cok agrılar oluyo tabı benden kaynaklı ıgnelerı bıraz aksattım :(

geçmiş olsun
merhaba benım ablamda var romatoit artrit 10 yaşından beri şu an 43 yaşında halen tedavı oluyor
eklemlerde bozukluk eller özellıkle şişlik eklem yerlerınde helede biraz yorulsun sabah agrılardan kalkamaz 3 tane hamılelık ve tedavı olamadı içinde dahada cok ılerlıyor yanı bütün vücütta bozulmalar yapıyor bu hastalık eklem yerlerinde şu an adlarını hatılamıyorum ama kortızonlu ilaç kullanıyor ve haftada 1 gün 4 tane bırden bır ilaci var ve ilacı aldında o gun kötü oluyor yatarak gunu geçırıyor resmen

merhaba bu ayın 30 u yani 30 kasım 2015 veya bir kaç gün daha geç olabilir, BİLGE SALİH adında bir yazarın ANKİLOZAN SPONDİLİT VE ROMATOİD ARTRİT İN BİTKİSEL TEDAVİSİNE dair bitkisel tedavi kitabı çıkacakmış bekliyoruz, kitap kitapyurdu.com da çıkacakmış, yazar adı ile arandığında kalp damar tıkanıklığına dair bu yazarın bir kitabı var kitapyurdu sitesinde. Biraz daha bekleyelim görelim, kim bir zerre fayda görse siz ben dahil ne mutlu bize. selamlar

merhaba bu ayın 30 u yani 30 kasım 2015 veya bir kaç gün daha geç olabilir, BİLGE SALİH adında bir yazarın ANKİLOZAN SPONDİLİT VE ROMATOİD ARTRİT İN BİTKİSEL TEDAVİSİNE dair bitkisel tedavi kitabı çıkacakmış bekliyoruz, kitap kitapyurdu.com da çıkacakmış, yazar adı ile arandığında kalp damar tıkanıklığına dair bu yazarın bir kitabı var kitapyurdu sitesinde. Biraz daha bekleyelim görelim, kim bir zerre fayda görse siz ben dahil ne mutlu bize. selamlar

Back