Merhabalar. Bu konuyu açmayı boynuma bir borç bildim. Romatoid artrit denilen illet beni çocukluğumda yakaladı ilaç içmekten nefret eden bir insandım ve yan etkilerinden korktuğum için ilaçlarımı çok düzenli kullanmadım birgün ataklarım çok çoğaldı crp değerlerim 100 küsurlardaydı kontrole gittiğimde doktor bir serumdan bahsetti ve serumun kısırlık, kanser gibi yan etkileri olabileceğinden söz etti bunu kabul etmek için kağıt imzalatiyorlardi okadar çok korktum ki asla yaptırmam deyip ağlayarak çıktım aylarca hep bi çözüm aradım yine birgün TV programında tesadüfen prof İbrahimSaraçoğlunun romatoid artrit kürüne rast geldim okadar övmüştü ki ne kaybedersin bitkisel sonuçta deyip denemeye karar verdim kiraz sapı ısırgan otu karabaş otu çaylarının 3ay boyunca ara vermeden hergun içtim ( siz sakın öyle yapmayin meğer 21 gün içip 7 gün ara verip tekrar 21 gün içip 7 gün ara verip tekrar 21 gün içip sonlandiriliyormuş ben bilmediğim için 3ay aralıksız içtim bu şekilde vücut belli bı zaman sonra alışiyormuş daha sonra işe yaramıyor Muş) 3 ay da okadar faydasını gördüm ki resmen mucize gibiydi doktor çok şaşırdı nasil oldu dedi ve biz doktorlar bu tür şeylere karşı diye söylemek istemedik 100küsur olan crp değerim 0 olmuştu artık ağrı felan hiç birşey kalamamışti kurtulmuştum taa ki yaz tatilinde hamama saunaya girene kadar hiç birşeyim yoktu girdiğim günün akşamı ataklarım tekrar başladı siz siz olun kaplıcalar da dahil asla sıcak suya girmeyin süt ve süt ürünlerinden uzak durun ve mutlaka bu kürü şiddetle tavsiye ediyorum birde kullanılan bitkilerin doğru olması raf ömrünün geçmemiş olması doğru kurutulması vs önemliymiş diye duymuştum birde üşengeç bir insan olduğum için profSaraçoğlunun online sitesinden sipariş vermiştim ama siz güvendiğiniz yerden alıp yapabilirsiniz ölçüleri faydaları vs internetten araştırıp detayları öğrenebilirsiniz sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım 1 kişiye bile faydam olsa ne mutlu bana Rabbim dert verip derman aratmasın düşmanımın başına bile vermesin sağlıcakla kalın .