Romatizma hastalarına MÜJDE

nrsnkma39

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.556
10
Çevrede uçmaya başladıklarında insanların korkulu kabusu haline gelen arılar aslında birçok hastalığın şifası. Çoğu zaman iğnesiyle sokmaması için köşe bucak kaçtığımız arıların zehrinin değeri altınla eşdeğer.

Arı zehiri Avrupa'da ve Çin'de uzun yıllardır eklem rahatsızlıklarında, romatizmal hastalıklarda kullanılıyor. Bilim insanları mafsal iltihabı, doku sertleşmesi, deri veremi, yaşlılarda görülen deri sertleşmesi, kronik yorgunluk sendromu, yara izi, deri kanseri, ekzema gibi hastalıkların tedavisinin arı zehiri ile yapıldığını belirtiyor. Bunların yanında arı zehiri epilepsiye, birçok kireçlenme çeşitlerine, bazı kanser çeşitlerine, boğaz enfeksiyonlarına, migrene, kolesterole, sinüzite, kansere, ülsere, astıma karşı tedavi amacıyla da kullanılıyor.

Bugün
Link Silinmiştir.

Peki bunu neden geliştirip insanlığın hizmetine sunkuyorlar bilmiyorum.Büyüklerimiz hep derdi de inanmazdık.''senede bir kez arının sokması iyidir'' derlerdi

ananemin ağrıyan dizlerine arıları tutup soktururlardı,ama çok şiddetliydiki ağrıları yada iltihaplı romatizması vardı bilemiyorum pek faydası olmuyordu.onuda uzman kişinin yapması gerekiyor belkide.

Arı sokmasının romatizmaya karşı iyi geldiğini biliyorum ama arının soktuğu yer çok kötü şişiyor. Aslında yapsam iyi olacak ta ben korkuyorum. Annemi hemen hemen hergün arı sokuyor. Bu kışı benden rahat geçirecek. ben ağrılarlar boğuşmaya devam.:çok üzgünüm:

Eğer arı zehrine karşı alerjiniz varsa anaflaktik şoka girip 5-10 dakika içinde hayatınızı kaybedebilirsiniz benden söylemesi.

Arkadaşlar belki arı çeşidine göre değişiyor olabilir. Benim komşum arı sokması sonucu hafizasını kaybetmiş ve beyninde mikrop oluşmuş. Tabi uzun süre tedavi olmuş. Şimdi parkinson hastası. Bir yazı okumuştum eğer onu tekrar bulabilirsem sizlere göndereceğim. Arı sokması parkinson hastalığı yapabilirmiş. Lütfen dikkatli olun. Belki bu arı zehiri bazı maddelerden arındırıp, hastalara öyle veriliyor olabilir. Sağlıklı günler dilerim.

X