Romantik'in Çeyizleri :))

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Daha sadece bir kaç parçam var ama yine de paylaşmak istedim. :)

Bernardo Romance Yemek Takımı
Eki Görüntüle 460437

Bernardo Romance Çaydanlık
$634734488141023286.webp

Bernardo Romance Kahvaltı Takımı
$resim2.webp

Son aldıklarım... :)

Paci Home Çay Fincanlarım

Eki Görüntüle 476733

Eki Görüntüle 476734

Kahve Fincanlarım (Fiyatı uygun diye günlük kullanım amaçlı aldım.)

Eki Görüntüle 476735

Özdilek Çift Kişilik Pike Takımım ve Havlularım (ikisini 80tlye aldım.)

Eki Görüntüle 476749

Eki Görüntüle 476750

Son düzenleme:
canım hepsı cok guzel gule gule kullan ben bişi sorcam bende bu sene baslıycam artık ceyız almaya ama nerden baslamak lazım??nerelere nelere bakmak nelerı once nelerı sonra almak gerekır??mesela sen nerden basladınn??ben bunları hıc bılmıyorum:26::26::26:

Canım önce tarzını belirle bence. Ben acemiyim ama öyle yaptım. Şimdi dükkanları gezicem ama almayacağım. Fiyat araştırması ve çeşitlere bakacağım. Önce demirbaşları al; yemek takımı nevresim felan sonra eksikleri belirleyip kalanları alırsın. :)

canım hepsı cok guzel gule gule kullan ben bişi sorcam bende bu sene baslıycam artık ceyız almaya ama nerden baslamak lazım??nerelere nelere bakmak nelerı once nelerı sonra almak gerekır??mesela sen nerden basladınn??ben bunları hıc bılmıyorum:26::26::26:

bu arada teşekkür ederim. :)

Çok güzeller. Kahvaltı takımından biz de alıcaz:16:

Çok teşekkür ederim canım. :) Ama groupanyayı felan takip et derim. Ben oradan aldığım hediye çeki ile günlük yemek-günlük kahvaltı takımı, tepsi, çaydanlık, iki tane cam saklama kabı, bir tane melamin kahvaltı setini 550 tlye getirdim. aşağı yukarı 200 tl indirimli aldım. :)

Çok teşekkür ederim canım. :) Ama groupanyayı felan takip et derim. Ben oradan aldığım hediye çeki ile günlük yemek-günlük kahvaltı takımı, tepsi, çaydanlık, iki tane cam saklama kabı, bir tane melamin kahvaltı setini 550 tlye getirdim. aşağı yukarı 200 tl indirimli aldım. :)

Ben orayı hiç bilmiyorum. Sağol bi bakayım. Çok uyguna gelmiş.

çok güzel canım hayırlı olsun çeyizciklerin ne güzel başlangıç yapmışsın pembe pembe insanın içi açılıyor :nazar:

ben de bernardo istiyorummmmm :52:
ne kadar uyguna almışssın, inşallah bana da denk gelir bir ara
çok güzeller güle güle kullan :16:

ben de bernardo istiyorummmmm :52:
ne kadar uyguna almışssın, inşallah bana da denk gelir bir ara
çok güzeller güle güle kullan :16:

çok teşekkür ederim canım :))

ben bu günlük yemek takımını beğendiğimde 400tl idi. o an durumum yoktu :) alamadım. sonra şasn işte böyle bir fırsat yakaladım. :)inşallah sana da denk gelir. :)

bnde bundan alacağım..yalnız tabağı,fıncanı yuvarlak kahvaltılıkları hoşuma gıtmıyor..yuvarlamsı kare olandan alacağım..

Aynen bende aldım bunları çeyizime..
Sende güle güle kullanırsın inşallah..

Sen kare olanları bulabilmişsin ne güzel..
Bana onların değiştiğini, artık yuvarlak olduğunu söylemişlerdi,
yuvarlak almak zorunda kalmıştım ama karesine bayılmıştım.. :)

çok güzeeel bende bu iki takımı aldım tabaklarını falan paslaşırım diye :) bi an önce kullanmak istiyorum kışın almıştım özlemişim senin resimleri görünce heyecanlandım :)

Back
X