• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Romantik - Floral Dekorasyon & DIY Projesi

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448

Floral bir dekorasyon country stilinin ve zarafetten hoşlananların vazgeçilmezidir. Minik menekşeler, güller hatta diğer çiçekler de dahil basit ve sıradan durmayan renklerle oldukça iç açıcı ve ferah bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

Duvar kağıtları, ev tekstili, dekoratif kutular, abajurlar, vazolar, objeler dahil evin her alanında kullanabilirsiniz. Ama en sevilen yöntemlerden biri dekoratif kutular!

Bu dekorasyon stilinin en yakıştığı alan ise yatak odası. Yatak odanızda hem romantik hem de şık bir dekor oluşturabilirsiniz. Kumaşlardan kendinizde yapabileceğiniz küçük objeler yaratabilirsiniz. Çamaşır torbaları yapabilir, sabunları kaplayıp kurdeleleyebilirsiniz.

Şapkalı abajurlarda ise uygulamak daha kolay.

DIY ROJESİ: Herhangi bir şapkalı abajurun üstünden kumaşı geçirip kaymaması için kurdele ile sabitlemeniz yeterli. Hem pratik bir kendin-yap fikri, hem de oldukça şık. (:

Bu stilin tartışmasız en önemli lideri Kath Kidston! Onun tasarımlarından ilham alabilirsiniz. Türkiye'de nerelerde bulabilirim diyorsanız English Home, Tepe Home, Laura Ashley gibi adreslerde bulabilirsiniz.

Bu stili vazoda bir buket pembe gülle desteklemeyi de unutmayın. Rüya gibi olacak. :31:

country tarzını çok beğeniyorum ama nedense cesaret yok evimi böyle döşemeye.niye bizim hiç odalar böyle olmuyor

inşallah bu tarz yapıcam ben de yatak odamı yaza dogru..

benim evim de böyle olucak çeyizim hazır bile. yalnız kafam çok karışık umarım her şey istediğimiz gibi olur :)) çok hoş fotoğraflar albümlerime ekledim elinize sağlık

benim evim de böyle olucak çeyizim hazır bile. yalnız kafam çok karışık umarım her şey istediğimiz gibi olur :)) çok hoş fotoğraflar albümlerime ekledim elinize sağlık

İnşaAllah herşey umduğun gibi olur canım, bu konuda English HOme mağazalarında oldukça güzel ürünler var onlara da bakmayı unutma :34:

bayıılllllldımmmmmmmmmmmmm...:40:
tam benim tarzım özellikle yatak odasında çok seviyorum cauntry çok iç açısı huzurlu oluyo...

Begendigim tarzın begenildigini gördükce daha bir hosuma gidiyor ilk zamanlar country deyince '' o ne yaa, öylee '' diye bir cevap alıyordum resim gösteriyordum begenilmiyordu falan, benim begeniyor olmam yetiyordu elbette ama ister istemez insanın hevesi kırılıyordu, simdi ise baskalarının da begendigini hatta evlerini dösediklerini gördükce daha bi hosuma gidiyor en azından bana uzaylı gibi bakmıyorlar, bir cogu' nun country tarzından haberi var artık.. :27:

Son düzenleme:
işte benm tarzım :):) bayılıyorum country tarzına:) bu tarzdan almak isteyenlere altıncı cadde sitesinide önerebilirim:)

çook güzel:16: diğer odalar neyse de yatak odamı böyle istiyorum ama çook işim var çook

Back
X