Yani biri bana güler yüzle yaklaşırsa ben de aynı şekilde yaklaşırım ama uzaktan ciddi ve mesafeli duruyor olabilirim biraz. Fakat sebep bu mu bilemiyorum, sonucta böyle olan bir sürü insan vardırDışarıdan mesafeli/soğuk görünüyor olabilir misiniz ?
Biraz aura ile ilgili bence. Güzel ya da çirkin olmaktan ziyade etrafa yaydığımız enerjiye göre değerlendiriyor insanlar.
Yani biri bana güler yüzle yaklaşırsa ben de aynı şekilde yaklaşırım ama uzaktan ciddi ve mesafeli duruyor olabilirim biraz. Fakat sebep bu mu bilemiyorum, sonucta böyle olan bir sürü insan vardır
Boşanmak dünyanın sonu mu öleceğiz diye yaşamayalım tuvalete gideceğiz diye yemek yemeyelim. İnsan sadece evlilikte de sevilmez. Romantizm ihtiyaçBöyle bakmayanlar sonuçta adliyede er yada geç evlilik yada romantik ilişki olgusunda bile bilinçli olmak zorundayız günümüz bizden akıl bekliyor kalp yetmez bunu başta analiz ederseniz o iş yürür ortada sonda değil en başta
Ama ben sevilmek, o hissi yaşamak istiyorum. Hemen evleneyim olsun bitsin kafasında olmadım hiçbir zaman. Evlenmeden de yaşanabilir sonuçta bu duyguBöyle bakmayanlar sonuçta adliyede er yada geç evlilik yada romantik ilişki olgusunda bile bilinçli olmak zorundayız günümüz bizden akıl bekliyor kalp yetmez bunu başta analiz ederseniz o iş yürür ortada sonda değil en başta
Eskiden hep "Güzel olmadığım için erkekler bana yaklaşmıyor" derdim, şimdi güzelim ama bu sefer de cinsellik için yaklaşıyorlarBen de sizin yaşlarda aynı durumdayım. Görüntü olarak da çirkin falan değilim. Bence de tamamen duruşla alakalı. Ciddi ve mesafeli olunca böyle oluyor yani. Çok normal. Erkeklerin çoğu vasat zaten bizim memleketteki, umursamıyorum artık bu mevzuyu, hiç ugrasasim falan da yok valla
Aynen öyle, bu devirde erkeklerin yapısı çok bozuldu. Çoğu eğleneyim, sıkılınca bırakayım zaten çok seçeneğim var gözüyle bakıyor. Belirli bir yaşa geldikten sonra da yana yakıla evlenmeye çalışıyorlar.Eskiden hep "Güzel olmadığım için erkekler bana yaklaşmıyor" derdim, şimdi güzelim ama bu sefer de cinsellik için yaklaşıyorlarBazı erkeklerin tek derdi iki dakikalık zevkleri için kullanip atmak. Bence çoğumuzun bu sebepten dolayi ilişkisi olmuyor. Ne kadar güzel ve eğitimli olursan ol karsindaki erkek öküzse eğer olmuyor.
"Cinsellik olmadan olmaz" diyorlar bi de. Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum ama kimse saygı duymuyor.Aynen öyle, bu devirde erkeklerin yapısı çok bozuldu. Çoğu eğleneyim, sıkılınca bırakayım zaten çok seçeneğim var gözüyle bakıyor. Belirli bir yaşa geldikten sonra da yana yakıla evlenmeye çalışıyorlar.
Evet evet, bu da çok büyük bir problem. Umarım hayata sizin gibi bakan, evlenmeden önce cinsellik yaşamak istememenize saygı duyan biri karşınıza çıkar. Zaten değer yargılarınıza saygı duymayan biriyle uzun vadeli olarak anlaşamazsınız. Bu devirde her şeye kolay ulaşım olduğu için istediklerini direkt söylüyorlar."Cinsellik olmadan olmaz" diyorlar bi de. Ben evlenmeden yaşamak istemiyorum ama kimse saygı duymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?