ROMANLAR, HUKUK DERS KİTAPLARI & LYS YGS

Siz şimdi kitapları vermenin derdindesiniz ama benim bir sorum olacak :) hukuk nasıl bir bölüm iş yapabileceğinizi bulabileceğinizi düşünüyor musunuz okuması nasıl yoksa pişman mısınız? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet açıkcası seçtiğim dal ile alakalı olmayan ve ileride bir daha kullanmayacağım kitaplarımın benden başka birilerine de yardımcı olması derdindeyim,,,

Hukuk nasıl bir bölüm sorusunun cevabını sayfalarca anlatmak ile biteremem ama kısaca zor, herkesin dediği gibi ve avukatları da kimse sevmez, üçkağıtçı oldukalrı ve katili bile savundukları için Önemli olan alın teri ile ve kimsenin hakkına girmeden para kazanmak, her işte böyledir aslında

İş yapabileceğimi elbette düşünüyorum yoksa 4 senemi ve 2 senemi daha bu bölüme harcamazdım Bu ülkede hukuk okuduğum için pişman mısınız olarak soruyu çevirirsem hiç de değil, her an gelişen, değişen bir ülkeyiz Metin Fevzioğlu'nun dediği gibi, bu ülkede değiştirecek ve daha iyi olması gereken bir sürü düzenlemeler var, bunu yapacak nesil de cevher gibi geliyor, açıkcası onlardan biri olduğumu düşünüyorum,

Sevgiler

Konu günceldir hanımlar

YGS ve LYS hazırlık kitapları da eklenecektir

808 sayfalık her bir sorusunun ayrıntılı çözümü olan matematik kitabı 15 tl. Hiç kullanılmadı. Sadece ilk sayfasında kalem izi var.

Konu anlatımları ayrıntılı 382 ve 264 sayfalık 2 kitap ve testlerinin yaklaşık 150 sayfası çözülmüş geri kalanına dokunulmamış 416 sayfalık edebiyat soru bankası 20 tl.

688 sayfalık testlerin yarısı çözülmüs Güvender konu anlatımlı LYS Edebiyat kitabı 10 tl.

Hiç kullanılmamış 512 sayfalık 9. Sınıf Çözüm Konu Anlatımlı Soru Bankası ( ÖSS'ye hazırlık) + Genel olarak testleri çözülmüş ( kurşun kalemle) , 664 sayfa Fem Yayınları Matematik Konu Anlatımlı LYS kitabı + yalnızca 20 sayfası çözülmüş 222 sayfalık Birey Analitik Geometri Konu Özetli Soru Bankası = 15 tl.

Sözel öğrencileri için testleri nadiren çözülmüş konu anlatımlı Final Dergisi ortalama 40ar sayfalık toplam 30 sayı bazılarının deneme ekleri de var 25 tl.

Ortalama 70 sayfalık Final Konu Anlatımlı YGS dergileri toplam 28 sayı derginin içindeki testlerden çözülmüs olanlar azınlıkta dergilerin eki olarak verilmiş 9 tane de YGS denemesi hiç çözülmemiş toplam 25 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…