ROMANLAR, HUKUK DERS KİTAPLARI & LYS YGS

Merhaba herkese,

Kitaplarım sıfır ayarındadır hepsi orjinal ve bandrolludur Arkasında etiketleri bile duruyor hukukmarket com dan alınmıştır çoğu

Yeni kanuna uygundur zaten 2 3 senelik kitaplar, bazısının da yeni basımı yok yani ilandakiler son basım

İsteyen olursa detaylı resim de koyarım hanımlar Aklınızda soru işareti kalmasın

Merhabalar, Thomas swan`ın kitabında anlatılan nedir, bu kitap bir roman mı? Bir de bazı kitapların fiyatlarını oğrenmek istiyorum:
milletler arası adalet divanı kararları
hukuk terimleri sözlüğü
Ceza muhakemesi hukuku
Medeni hukuk

Son düzenleme:

Merhaba, evet da vinci aldatmacası roman ama konusunu vs bilmiyorum netten araştırını isterseniz okuyamadım çünkü,,, 432 sayfa kitap 6 TL ye almışım

Diğer 4 kitap için açıkcası fiyat koyamadım Siz ne düşürüsünüz?

Ben özelliklerini yazayım kitapalrın Mesela Milletlerarası Adalet divanı 2008 basım hiçbir yerinde çizik yok bandrollü 2008 basım son basımı imiş satış fiyatı 20 TL imiş

Ceza MUh Hukuku 9 bası bu da son basım mış 58TL ye almışım bunu 30-40 sayfası highligter ile çizilmiş onun haricinde çok iyi durumda

Hukuk sözlüğü de 30TLye alınmış sıfır ayarında canım çizik vs yok

Medeni hukuk ise üst taraftan biraz yıprandı 2007 basım 32 TL ye almışım birkaç sayfası çizik bunun da

Bu konulara ilgili olduğum için yeterince ucuzlarsa buradan alabilirim diye düşündüm, benim belirleyeceğim fiyat burada yazan fiyatların üçde biri ile dörtde biri arası kadar olurdu.

Bu konulara ilgili olduğum için yeterince ucuzlarsa buradan alabilirim diye düşündüm, benim belirleyeceğim fiyat burada yazan fiyatların üçde biri ile dörtde biri arası kadar olurdu.

Tatlım cmk huk fazla düşemem son basım ve hasarı hiç yok gibi onu 25e bırakırım diğerlerine gelince da vinci Medeni Huk ve MA özel hukuk karaları da 30 a olur sözlüğü de 15 e bırakırım Kargo benden olur

Bu arada bit pazarı başlığında takı ve kozmetik ürünlerim de var onlara da bir göz at

Da vinci`yi almayı düşünmüyorum ama diyerleri aklımda, özel mesaj yazmışsınız, ben özel mesaj yazamıyorum oradan cevap veremiyorum bu yüzden. Bit pazarına bakıyorum arada sizin sayfanıza da baktım, mesajınıza teşekkür ederim. Ben de orada bir sayfa açmayı düşünüyorum kullanmadığım şeyler var, giysiler, cilt bakım ürünleri, takılar, ayakkabı, canta, Ayrıca bazı kitaplar, romanlar. Ayın yirmisinden sanra açabileceğim sayfayı muhtemelen, takas yapmayı düşünüyorsanız, yapabiliriz, kitaplarınızı başka isteyen olmassa eğer.

Kitap ve romanlarda takas düşünebilirim canım konunu açınca bana yaz yine buradan

Sevgiler

Kitap ve romanlarda takas düşünebilirim canım konunu açınca bana yaz yine buradan

Sevgiler

Merhabalar, konumu açtım, kitapları oraya koymadım henüz ama isterseniz neler olduğunu koymadan önce size yazabilirim. Belki burada da kitaplar için bir konu açarım, oradaki konumu ziyaret edebilirsiniz.

Merhabalar, konumu açtım, kitapları oraya koymadım henüz ama isterseniz neler olduğunu koymadan önce size yazabilirim. Belki burada da kitaplar için bir konu açarım, oradaki konumu ziyaret edebilirsiniz.

Sana nasıl rahat olacaksa istersen bana yaz canım istersen konu aç fark etmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, burada açtım konuyu, istediğiniz bir kitap olursa Milletlerarası adalet divanı kararları kitabınızla takas yapalım, diğerlerini almayacağım.

Uzaklar çağırınca, yağmurlar nereye yağar, Türk AY huk, MA Adalet Dİvanı Kararları, AY HUK & İHAS Pratik çalışmaları ve bu mücadele niçin dolapperisi isimli üye ile takaslanmıştır

İyi günlerde okuması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…