• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rollon mu tablet mi ?

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
Merhaba kızlar.. Ben 28 yaşındayım bu zamana kadar alt bölgem için hep jilet kullandım ama hep ağda kullanmak istedim beceremedim geçen gün bir cesaret geldi ağda yapmaya karar verdim sesu ağda bandı ile almaya kalkıştım üst bölgeyi aldım ama dudak kısmı çok acıdı eşimde canın yanıyo boşver jiletle al deyince o acıyla tamam deyip vazgeçtim ağdadan ama tekrar jilete dönmek istemiyorum üst kısımda zorlanmadım çok acımadı alt bölge için yani dudak kısımları için tablet ağdamı rolon ağdamı kullanmalıyım sanırım pudralı kullanmak gerekiyo pudralı alıcam rolon daha kolay kullanım olduğu için onu almayı planlıyorum ama sizler ne dersiniz ?? Kuaför önermeyin lütfen kuaföre gidemem . Bekliyorm cevaplarınızı:54::54:

tablet ağdayı ben konserve ağda kutusunun ıcıne atıp agda ısıtıcısında eritiyorum..sonra agda bezlerını alacagım boyutta kesip agdayı spatulayla beze sürüyorum sonra hemen yapıştırıp cekıyorum..evet ılk sefer acır ama bende zamanında jiletten dönen biri olarak cok memnunum suan..hatta ilk aldıgımda bile kolay kolay cıkmamıstı..bi ay sonra cıkmaya baslıyo ve azalıyo.. tavsıye ederım..
tablet ağdanın donma özellıgı oldugu ıcın hemen cekmen gerekır..eger yapamazsan aynı işlemi normal konserve sır agda ile de yapabılırsın

ağda makinasında ısıttıktan sonra küçük küçük kesin bezleri hemen sür çek yapın öyle daha iyi oluyor.

cevap için saolun kızlar :16: o zaman makinasını falan alayım ben ağrı eşiğim yüksekdir normalde ama hamiş olunca sanırım çabuk tırsıp bıraktım bide normal ağda olunca bir yere 2-3 defa yapmak zorunda kaldım tek seferde olsa katlanamayacak bi acı değil :33:

Back
X