• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

roll on ağda seti

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar epilatörden tiksindim artık hele o sesini duymak bile istemiyorum. bu yüzden de roll on ağda almaya karar verdim set halinde satılıyor makinesiyle beraber. sizce hangi marka iyidir, kullanışlı olur mu, elime yüzüme bulaştırır mıyım? kullananlardan önerilerini bekliyorum. bi kaç yerde vivetinkini gördüm 40 lira civarındaydı onu düşünüyorum ama hangisi iyi olur bilmiyorum.

evet ....ama hangisi?

birde acaba her hangi bir makinaya her marka kartuş olur mu?

evet ....ama hangisi?

birde acaba her hangi bir makinaya her marka kartuş olur mu?

kartuşlar hep standart boyutlarda benim gördüğüm kadarıyla. acaba makinenin iyisi kötüsü olur mu ısıtanı ısıtmayanı ben de onu merak ediyorum

hmm olabilir ..ayy bi bilen bize söylese ama benim başka bir topicten duyduğum kadarıyla veet in makinasını önermiyolar...

ben bahar güneşi setini aldım.. makinalarından memnunum(hem rolonlu hemde özel bolge için) ..kalıp ağdayı pek kullanmayı beceremedim özel bölge için.. ama diğer bacak için azulenli rolon ağda güzel ..

bende veetin roll onu var. hiç memnun değilim ne kadar ısıtsam da kartuşu dönmüyor. diğer markaları bilmem ama tavsiye etmiyorum

Back