Nakış rokoko çiçek yapımı

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

seherdilbaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
6
0
43
merhaba hanımlar, ilk kez bir foruma katılıyorum doğru mu yapıyorum bu soru buraya mı yazılıyordu pekte bilemedim ama işallah doğrudur:) buradaki rokoko çiçeklerden yapmaya çalışıyorum ama bir türlü tam olarak yapamadım.
rokoko yaparken iğneye 30 dolama yapıyorum. iğnemin delikli ucu ince olmasına rağmen kumaşa doğru çekerken zor oluyor, dolamayı kaçırıyorum. nasıl yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Can'ım merhaba bende 3/4 sene önce yapmıştım pekte anlamam ama 2 takım çıkardım kendime :))kuzenim yapiyor istersen kumaşını değiştir alpaka diye bir kumaş rahat işleniyor demişti birde Etuval linen simli kumaş çok güzel takımlar çıkardı bunlardan bende söylim dedim Medine ipeği de harika :))

EfuliM89, çok sağol cevap için canım ama ben pes ettim rokoko işinden, istediğim gibi düzgün çıkaramadım çiçekleri. en iyi bildiğim şey olan etamine geri döndüm,kürkçü dükkanım :)

Çok güzel ya mutfak takımı yapacağım bu şekilde el emeği o kadar tatlı ki ♡

Eklentiler

• images (5).jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 546
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…