Saç Rengi ve Saç Boyama Rojda demirerin saç renginden istiyorum yardım edermisiniz?nasıl yapabilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansum.54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cansum.54

Ziyaretçi
merhaba geçen sene saçlarımda hiç bir işlem yoktu ve doğaldı.ben geçen yaz saçımı papatya suyuyla baya bir açtım altın sarısı rengine yakın bir renk elde ettim.gerçekten çok güzel olmuştu.kışın diplerden kendi saçım gelinceye kadar tabi kışın bende uğraşmak istemedim dipleri boyamakla.saçımı siyah hint kınasına boyadım.yaşım küçük olduğundan siyah çok itici geldi.bir ay kadar siyah saçı kullandım.daha sonra saçımı kuaförden aldığım oryelle açtım ve kahve tonuna boyadım.fakat saçım uzun olduğu için bir tüp boya yetmedi.ertesi gün 2 tüp kahve rengi boya aldım boyadım gayet güzel tuttu.ama saçlarım biraz yıprandı.doğal olarak uçlarından kırıklarını aldırmam gerekti.şimdi normal görünüyor saçlarım ama ben şimdide saç rengi olarak melekler korusundaki esinin saç rengini istiyorum acaba kahverengi olan saçlarımı paptya suyuyla açıp yıpratmadan o rengi elde edebilirmiyim yoksa ne renge boyamalıyım ne yapmalıyım o rangi elde etmk için saçlarım şu anda kolestonun kadife kahvesi ile boyalı.rojda demirerin saç renginden istiyorum ben nasıl elde edebilirim.

ya canım o rengi elde etmek için ancak bi kuaförden yardın alman lasım .kendimden biliyorum. o rengi elde edebilmek için kendi basıma cok ugrastım en sonunda da yapamadım zaten. mahvoldu yıprandı saclarım. boyalı sacnı papatya suyuyla acman mumkun degil.sacını actırıp daha sonra koyu karamel gibi bi renge boyatman gerekiyor.zaten rojda demirerin sacları ik koyu karamel gibi bir renkti ancak altında acık renk oldugu için zamana aktı v veacıldı rengi.

Özellikle son bölümlerdeki saç rengine bende bayıldım. Aralarına röflemi desem gölgemi desem neyse bişey yaptırmış harika duruyor. Bu rengi anca kuaför yapabilir canım. Onada marifetli bir kuaför lazımm

ya canım o rengi elde etmek için ancak bi kuaförden yardın alman lasım .kendimden biliyorum. o rengi elde edebilmek için kendi basıma cok ugrastım en sonunda da yapamadım zaten. mahvoldu yıprandı saclarım. boyalı sacnı papatya suyuyla acman mumkun degil.sacını actırıp daha sonra koyu karamel gibi bi renge boyatman gerekiyor.zaten rojda demirerin sacları ik koyu karamel gibi bir renkti ancak altında acık renk oldugu için zamana aktı v veacıldı rengi.

Papatya suyuyla hiçmi açılmaz acaba canım yaa?çünkü bendende boya aktı baya bir.

bendeee istiyorummm bendeeee

Back