Saç Rengi ve Saç Boyama röfleyle ilgili bir sorum var ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ben sarı röflemin üstüne sıcak tonlarda sarıyla boyatmıştım.şimdi rengini açmak istiyorum.platin olsun istiyorum.ama nasıl olucak,komple platin mi boyatmam gerekiyor yoksa üstüne platin sık röflemi attırmam gerekiyor.böyle yapılarsa saçım zarar görür mü.yoksa ben platine dönmek için önce saçımı koyu renge boyayıp sonra mı açtırmalıyım.en sağlıklısı hangisidir.cevaplarınızı bekliyorum...

sanırım böyle durumlar için özel açıcılar kullanıyor kuaförler ama bi kuaförden bilgi alsan daha sağlıklı olur tatlım..

ilgin için teşekkür ederim cadı kazanı.kuöfere gitmeden bilenler varsa danışmak istedim sağol

sanırım platin röfle sık atılmış olarak uygulanır

başka fikri olan va rmı

arkadaşım zatesaçın açık bır renkmiş. sakın koyulaştırayım deme. eğer şuandaki mevcut saçının resmini ve istediğin saç renginin resmını koyarsan herkes daha çok yorum yapacaktır ve daha gerçekçi yorumlar olucaktır.görmeden bırşey demek yanlış olur canım.

sarı röflenin üstüne tekrar röfle olurmu

Saçı görmeden ne desek yanlış olur. Seni de yanlış yönlendirip başını yakmayalım =)

şu anda resim koyamıyorum.sadece olur mu onu merak ediyorum.yanar diye korkuyorum biraz.röflemin üstünde boya var napcam onu düşünüyorum

şu anda resim koyamıyorum.sadece olur mu onu merak ediyorum.yanar diye korkuyorum biraz.röflemin üstünde boya var napcam onu düşünüyorum

ben platin rengine geçmeden önce saçım sarı röfleliydi.. sonra platine karar verince ,kuaförüm,saçıma platin röfle attı. ve şöyle demişti... böyle yavaş yavaş atarak platine zamanla döndüreceğiz....şimdi saçım platin röfleli. tabii saçını mahvetmeden ,bu işlemi yapabilecek bir kuaför bulman lazım.

peki arkadaşlar açık kumrala byayıp platine dönülebilir mi.seda sayan öle yaptı.saçımın yıpranmasından çok korkuyorum

peki arkadaşlar açık kumrala byayıp platine dönülebilir mi.seda sayan öle yaptı.saçımın yıpranmasından çok korkuyorum

eeee. o zaman daha fazla yıpranmayacak mı. saçını koyultacaksın. kuaför koyunun üstüne röfle atarken rengi açmak için volümü artıracak. saçın daha mahvolacak...

olmaz dimi haklısnız.peki ben sadece platin boya yaptırsam komple sarı röflelerle olsa.yani sadece boya nasıl olur

nasıl tek renk platin mi diyorsun.....anlamadım

evet saçımın röflesi olan sarıyı bütün saçıma uygulamak istiyorum

röfle daha doğaldır. tek renk sarı pek güzel bir görüntü vermez bence..............

resimdeki sizsiniz sanırım mesela saçınızın rengi çok hoş.

okypete saçının rengi gercekten güzelmiş.Sanırım sırf sarı değil röfle.Benim sacım koyu kahverengi sacımda baya bir acık renk gölge var ama istediğim kadar sarı değil.Bende kendim palette nin ME3+kolay röfleler setini aldım.Daha uygulamadım ama güzel olur diye düsündüm bunu uygularsam nasıl olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…