Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleyi bal köpüğü kapatırmı ?? acil

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
slm kızlar. saçlarımı 1 ay önce röfle yaptrdm fakat röfle hep fön gerektiriyor saçlarımda yıpranıyor. bal köpüğü, karamel, bisküvi rengi tonlarında bişeyler düşünüyorum. Kuaförde boyatıcam ama kuaförlerde hep alix marka kullanıyorlar, alix boyanın bal köpüğü röfleyi kapatırmı acaba?? aslında loreal casting güzel diye duydum ama evde kendim boyamaya cesaret edemem.
yorumlarınızı bekliyorum.
ilginiz için şimdiden teşekkür ederm kk bayanları.​

ben röfleli saçımı loreal casting bal köpüğü boyayarak kapattım canım, 2 kez boyadım. yıkadıkça alttan hafif hafif çıkmaya başlıyor ama çok değil, sadece bir ışıltı katıyor röfleler. tek sorun loreal casting diplerden çıkan kendi saçımı fazla boyamadı. koyu kumral bu arada doğal saçım. sonra ben de palette altın karamel ile fındık kabuğunu karıştırdım. güzel bir karamel oldu. şimdi röfleden eser yok. :) ama bence ilk lorealle dene. hem yıpranmaz da.

teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için. inş benmkide güzel olur.

loreali deen başka marka asla deneme derim ben platınn üstüne yaptım binbipşam oldum igrenç bi renk oldu böle soluk küllü ıyyy hemen akıttrıdımm gidip yandı saçımya .(

kızlar benım de saçım platine yakın röfle ve diplerden kendı rengım çıktı 4 parmak kadar bal köpüğüne boyasam dipler çokkoyu olur mu? kardeşimin düğünü var değişiklik istiyorum ama hüsran olur mu acaba ?? turuncu lurmuyum bakırlık istemıyorum pek sarıya yakın olsun ıstıyorumbayanssulusmile

msj. hakım yok canım kusura bakma cavap veremedim sana o casting serisinin özleiği zaten 48 yıkamaya kadar dayanıyo bence sen sarıya dnük karamel istersen sarı içine çok az ama fındık kabuğu veya bal köpüğü karıştırcan faceten resimlerimden incele diycem istediğin bumu diye ama mesaj atamadım

tamam canım, çok sağol a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…