• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleye uygun renk?

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
arkadaşlar şuan saçlarım duz sarıya yakın çok az sıcak renk var arasında altın yansıma veriyor yani platıne çalmayor... her ay düz sarı yapmak istemiyoum röfle yaptırmak istiyorum fakat dibim gelince yine sarı alıyorum..=( casaret edemiyorum tenim bronz kumralım sizce nasıl bir renk uygun olur...sürekli omu kullanmak istiyorum 3 4ay sonrada röfle için kuaföre gitmeyi düşünüyorum aklımdan geçenler PALETTE kahve köpügü..VAİLA kapiçno yada fındık kabugu ...veya bal köpügü?????
çok kızıl yansımalar olmasını istemiyorum daha önce koleston ısıltılı kahve kullandım 3 4 ay koyu tuttu baya sık röfleyle kurtardım bu yöntemi kullanan varmı?
veya röfle kullanan bronz tenlibayananlar zemin renginiz nedir bana bi yardımm edinn... kumral dusunuyodum kuaförüm sarılarına gelir yeşil olıur dedi küllü renkleri düşndüm acaba tenimi daha koyumu gösterir diye düşündüm kafam karıştı iyice..=S

Back