Saç Rengi ve Saç Boyama röflemi beğenmedim

esrad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2007
122
0
96
42
İzmir
arkadaşlar saçlarım kahveydi,eşim sarı tonlarında sevdiği için röfle yaptırayım dedim askerden geliyor süpriz yapmak istedim ama hiç beğenmedim...pilatin sarısı ve sık attı bende beyaz tenli yeşil gözlüyüm ama gitmedi kuaför cila atayım koyulur dedi attı biraz koyuldu ama istediğim gibi yine olmadı...ya alışamadım önceden yaptırdığım gibi olmadı şimdi tekrar kahveye boyasam saçlarım yanarmı hangi ton kapatır

bir resim koysaydın görseydik daha iyi bi şey söyleyebilirdik yanma konusuna gelince ise eşin ne zaman gelecek ona göre hemen sık yapma yanar manar allah korusun

resim koymayı beceremedim 10 gün sonra gelecek ...sapsarı oldu röfle gibi değilde boya gibi duruyor ...sarısıda bi tuaf...

hımm ozaman 10 gün varsa daha var bi beş gün dur üç gün kala falan istediğin gibi tekrar iyi bi kuaföre git ve istediğini anlat güzelce yaptır derim

kızlar saçlarımı dün palettenin altın sarı rengine boyadım dipleri kırmızı oldu hiç sarı gibi olmadı beyaz tenliyim çok kötü oldu saçım .sanki kına yakmış gibi saçlarım.. kendi rengim koyu kahveydi ..kahve tonlarında boyasam tekrar olurmu acaba daha kötü olur diye çok korkuyorum yardım

bence bi süre bekleyin öyle boyayın ikinizde ben bir hafta arayla boyamıştım saçım mahfolmuştu

benim başıma da gelmişti gerçi sarısı sık değildi ama kahve sarı uyumunu beğenmemiştim. koleston fındık kabuğu boyamıştım üstüne...
böle olmuştu:

saçımı boyamadan öncede röfle vardı saçımda kapanmadı hala belli şimdi bi daha boyarsam daha kötü olabilir en iyisi dediğin gibi beklemek

Benim de aynısı oldu son röflemde
saçımda yumurta kırmışlar gibi oldu günlerce yıkamadım sonra sürekli yıkadım normal istediğim tonuna ulaştı, sen de sürekli yıka tavsiyemm10 gunde eski haline dönecektir, yıka jölele kurut tekrar yıka.

bir süre beklesem iyi olacak sanırım..eşim 6 gün sonra gelecek o bakacak sonra kendi boyuyacakmış..hangi renk kapatır tamamen marka ve numara önerirseniz iyi olur...tenim beyaz gözlerimde yeşil hangi tonlar gider...

ben geçen yıl arkadaşımın röflesinin üzerine garnier marka boya yaptım..bi boya hiç mi akmaz yahu..inanamadım..1 yıldır saçta hiç bir değişim yok..alttan röfle çıkar diye düşünmüştük ama öle olmadı..çok iyi kapatıyor yani.tavsiye ederim.kestane renk yapmıştık..

canım bu garnier dediğin normal olan garnier mi ? yoksa ufacık kutularda satılan naturals tipi olanı mı ?

bugün fındık kahve aldım renk hoşuma gitti,koyu sanırım kapatır hemde iki kutu aldım işi garatiye aldım palettenin....haftaya boyuyacağım eşimi bekliyorum sarı halini merak ediyorum diyor görsün boyuyacağım bi daha da röfle felan yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…