• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem :(

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar selam. saçıma gittim röfle yaptırdım ya ama çok beyaz oldu :((( tenim de çok beyaz zaten ruh gibi oldum yani. sizce napmam gerek koyulaştırmak için bi yöntem bilen varsa nolur yazsın çünkü pazar günü sevgilim izne geliyor askerden. uff ufff :43: saçıma bişey olcak diye korkuyorum :43:

cnm üstüne kumral boyasan

hem zamanla açılır alttaki renk çıkar biraz sanki güneşten açılmış gibi çok doğal olurdu diye düşünüyorum
:34:

Sana tavsiyem sakın boyama..Sevgilin seni biraz daha az güzel görsün ama kendini kel görmenden iyidir emin ol.Saçlar röflede yıpranıyor zaten ki 2 3 gün bile geçmeden yeniden boyamak çok riskli canım.Ama yine de sen bilirsin tabi

hem zamanla açılır alttaki renk çıkar biraz sanki güneşten açılmış gibi çok doğal olurdu diye düşünüyorum

canım haklısın ama başka bir koyulaştırma işlemi varsa onu merak ediyorum ben hani cila gibi böyle 5-10dakikada yapılaak bişey çünkü saç çok yıpraıyor röflede cevabın iin çok teşekkür ederim

Sana tavsiyem sakın boyama..Sevgilin seni biraz daha az güzel görsün ama kendini kel görmenden iyidir emin ol.Saçlar röflede yıpranıyor zaten ki 2 3 gün bile geçmeden yeniden boyamak çok riskli canım.Ama yine de sen bilirsin tabi

canım çok çok haklısın boyamak istemiyorum bende zaten. cila gibi bi yöntem varsa onu merak ediyorum. boyamayı düşünmüyorum söylediğin gibi... çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

kızlar selam. saçıma gittim röfle yaptırdım ya ama çok beyaz oldu :((( tenim de çok beyaz zaten ruh gibi oldum yani. sizce napmam gerek koyulaştırmak için bi yöntem bilen varsa nolur yazsın çünkü pazar günü sevgilim izne geliyor askerden. uff ufff :43: saçıma bişey olcak diye korkuyorum :43:

kuaförüne git cila atsın cnm koyulaşır o zaman. bende aynı sorunu balyajda yaşadım. bi iki kere cila attırdım cila atınca süper oldu. ama cila iki yıkamada akıo pek bi işe yaramıo aslında. tümden boyadım ben en sonunda :d

Aralara kumral tonlar attırabilirsin o zaman gözüne öyle bembeyaz görünmez bi kere benimde öyle olmuştu aralara bi kaç paket kumral tonlar attırdım çok güzel olmuştu. :34:

Cila yapma sakın saçının rengini komple bozarsın. Aralara bi kaç paket kumral atsın yıkandıkçada daha güzel olur.

kuaförüne git cila atsın cnm koyulaşır o zaman. bende aynı sorunu balyajda yaşadım. bi iki kere cila attırdım cila atınca süper oldu. ama cila iki yıkamada akıo pek bi işe yaramıo aslında. tümden boyadım ben en sonunda :d

canım cila attı cilaya rağmen hala beyaz düşün! nasıl açtıysa allahım ya ufff :( teşekkür ederim tatlım yardımın için

Cila yapma sakın saçının rengini komple bozarsın. Aralara bi kaç paket kumral atsın yıkandıkçada daha güzel olur.

Aralara kumral tonlar attırabilirsin o zaman gözüne öyle bembeyaz görünmez bi kere benimde öyle olmuştu aralara bi kaç paket kumral tonlar attırdım çok güzel olmuştu. :34:

benimde öyle canım zaten aralar hep küllü kumral. şimdilik beklemek en mantıklısı olcak sanırım. çünkü kuaför yıkandıkça doreleşeceğini söyledi. akşam aynı kuaforde aynı işlemi yaptıran bi arkadasımla konustum o da basta cok acık oldugunu cok agladıgını soyledı ama 3 yıkamada super bi renk oldu artık ondan baskasına gitmiyorum dedi. insallah bende öyle bi mucize yasarım. :) cok tesekkurler yorumun ıcın canım

canım cila attı cilaya rağmen hala beyaz düşün! nasıl açtıysa allahım ya ufff :( teşekkür ederim tatlım yardımın için

bu sefer koyu renk bi boyayla cila atar renk koyulaşır. tekrar cila atılabilir yani. cilanın saça zararı yok çünkü içinde oksidan yok boyayı suyla açıolar. saç rengini bozmuyo. ben balyajımın üstüne iki kez attırdım. çok hoş olmuştu cilalı haliyle. ama saçta kalmıo 2 yıkamada hemen hemen hepsi akıo. o yüzden kumrala boyattım tümden. yeşillenme olmadı henüz bakalım :p

Son düzenleme:
bu sefer koyu renk bi boyayla cila atar renk koyulaşır. tekrar cila atılabilir yani. cilanın saça zararı yok çünkü içinde oksidan yok boyayı suyla açıolar. saç rengini bozmuyo. ben balyajımın üstüne iki kez attırdım. çok hoş olmuştu cilalı haliyle. ama saçta kalmıo 2 yıkamada hemen hemen hepsi akıo. o yüzden kumrala boyattım tümden. yeşillenme olmadı henüz bakalım :p

anladım canım güle güle kullan teşekkür ederim fikrin için

birincisi saçın beyaz değildir platindir sana çok beyaz görünür. röfle ilk atıldığında çok çiğ duran yıkadıkça güzelleşen bir boya türüdür. sana tavsiyem bekle. 2 hafta içinde renk oturacaktır. ben platin manyağı bir insan olarak saçımı açtırdıkça açtırasım geliyor:)

palette naturals in altın ışıltılı bal rengini al ve saçını boya ama çok bekletme 20 25 dk .benim başımada aynısı geldi ve ben bunu yaptıktan sonra herkes rengini sormaya başladı.pişman olmazsın

Back