- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kızlar selam, geçen cuma saçıma röfle yaptırdım.
Aslında benim istediğim, beyaza yakın bir sarı röfleydi ama kuaför saman sarısı gibi yaptı saçlarımı, hiç memnun kalmadım
Benim asıl saçım, kumraldı, uçlarında da ufak kızıllar vardı.
Kuaföre beyaza yakın platin sarı röfle istediğimi söyledim, aldığım sonuç bu
Bu fotoda o günden çekildi.
Renk ayrımları çok var gibi. Bir de röfleden sonra cila attı alt saçımın rengi açıldı. Oysa ki ben koyu saçımın üstüne röfle istiyordum, tezat iki renk güzel olur diye düşünmüştüm. Hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım.
2 ay sonra gel tam rengini oturturuz dedi..
Ama ben hiç memnun kalmadım, renk konusunda siz ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten çok mu kötü oldu, yoksa bana mı öyle geliyor?
Eki Görüntüle 1086502
resimde çok kötü gözükmüyor. ama sen rahat edemediysen röfledeki bu çiğ sarılığı yok eden, turunculuğu götüren silver şampuanlar var. onlar çözüm olur yeniden üstüne boyatmana falan gerek yok yani. bunlar mor/mavi renkte şampuanlar normal yıkama yapıyorsun ama saçında 2-3 dk beklet etki etmesi için 3-5 yıkamada renk baya fark ediyor. istersen onları deneyebilirsin.
Çok teşekkür ederim, peki bu silver şampuanın markası nedir? Normal şampuanı kullandıktan sonra mı süreceğim, yoksa direkt bunu mu kullanacağım?.
Bu kötü sarılık gider mi gerçekten
canım pek çok markanın var. loreal expert serisinde, bc bonacure (schwarfkopf) serilerinde ve wellada var. ayrıca daha bütçeme uysun ve organik olsun diyorsan natur vital markasında da var. bendeki natur vital'indi çok memnun kaldım ben. yalnız ilk kullanımda birazcık döküldü saçın alışma aşamasıydı. 2. yıkamada ise hiç dökülmedi. kokusu güzel böğürtlenli. saçı yumuşacık yaptı. deneyebilirsin. en çok bilinen lorealinki ama ben onu kullanmadım o yüzden kalite karşılaştırması açısından pek bişi söylemem mümkün değil.
saçın çok hoş görünüyor canım arkadaşım :) bende saçıma röfle yaptırmıştım normal şampuan kullanımıyla da renk açılıyor. dert etme sen tekrar boyatmaya gerek yok bikaç yıkamadan sonra saç kendi kendine düzeliyor. güle güle kullan saçlarını :)
gayet güzel görünüyor bence güle güle kullan :)
Aslında benim istediğim, beyaza yakın bir sarı röfleydi ama kuaför saman sarısı gibi yaptı saçlarımı, hiç memnun kalmadım
Renk ayrımları çok var gibi. Bir de röfleden sonra cila attı alt saçımın rengi açıldı. Oysa ki ben koyu saçımın üstüne röfle istiyordum, tezat iki renk güzel olur diye düşünmüştüm. Hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım.
Eki Görüntüle 1086502
Eki Görüntüle 1086502
Canım cok yakısmıs cok begendim acmıs seni bence
Oldukça hoş görünüyor.
Resimde ki ton gayet güzel ve ustalıkla yapılmış gibi...
Birde fönü bozulunca daha çok belli olur.
Yıkandıkça renk oturur ve gözde alışır.
Ben beğendim
Tenine uymuş bence yakışmış :)
Çok teşekkürler :) Evet, tenim çok beyaz... Ama solgun gösterdiğimi düşünüyordum ilk zamanlar... Sizlerin yorumları fikirlerimi değiştiriyor galiba
sarı saçı herkese yakıştırmam ama hakkaten yakışmış
Nerelerde bulabiliriz bu sampuani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?