Saç Rengi ve Saç Boyama Röflem nasıl olmuş kızlar?

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
İki gün önce yaptırdım..Beğendim içime sindi..Sizce nasıl oluş?

Son düzenleme:
Rengi cok acikmis ama bu renk bazi bayanlara cok yakisiyor.Yuzunu gormuyoruz resimde ama sende begendigine gore eminim yuzune yakismistir.
Iyi gunlerde kullan

Canım saol..Bir cila yaptırmam lazım ama..Sanki aralarda çiğ sarı renkler var..Cilayla kapanır inşallah..Ama genel görünümü hoş..

MUH-TE-ŞEM.... güle güle kullan canım.... zamanla rengi daha da güzelleşiyor röflenin...

güle güe kullanbayanssulusmile röfle gibi durmamış düz boya gibi görünüyor bilmiyorumkismile

Meldam düz boya gibi görünmesinin sebebi çok sık röfle olması..Dediğim gibi iki kere röfle attırdım..

mükemmel olmuş hep anlatmaya çalıştığım bir ton kuaföre arada tuttu arada faciayla sonuçlandı güle güle kullan

mükemmel olmuş hep anlatmaya çalıştığım bir ton kuaföre arada tuttu arada faciayla sonuçlandı güle güle kullan

Canım sağol ama bugün tonunu değiştirmeye karar verdim..Saçımı 3 kere yıkadım alt tarafı ve şuan rengi çok kötü oldu..Cilaylada geçmez bence..Böyle oyuncak bebek sarısı oldu plastik gibi..Sanırım yarın boyatıcam ama karar veremiyorum..Bisküvi rengi çok hoşuma gidiyor ama röfle üzerine kumral sanırım daha hoş oluyomuş..Sarıları kapansında istemiyorum..Bakalım inşallah yarın tam istediğim gibi bir renk olur..

:çok üzgünüm:

yapma...çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…