• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem mahfolduuu :(

tugceeeee

****AŞIK****
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
1.546
1
116
Bursa
merhaba kızlar.2 ay önce röfle yaptırmıştım çok güzeldi saç rengim dipler çkınca sarı yapayım bari hepsi sarı olsun dedim ama boyadığım palette 9.0 sarı saçımı iğrenç bi renk yaptı dipler kızılımsı altlar açık kumral oldu aradan da sarılarım çıkıyo.Eski saçımı geri istiyorum hepsini sarı yapmak için hangi marka ve kaç numara önerirsiniz?Yada kahve tonlarına geçip bu hayalimden vazmı geçeyimmafoldumben önerilerinize ihtiyacım var

canım kuaföre gidemem şu an eşime söz vermiştim röfle yaptırırken 3 ay gitmem diye evde halletmem lazım onun için :(

eşine niye söz verdinCADIARZU anlamadımda

röfle üzerine boya zor tutar kuaförlerde bile röflenin üzerine boya yapmadan önce bazı işlenler yapıyorlar.bencede bir kuaföre danışman lazım.yoksa saçına zarar verebilirsin.

canım işten ayrıldım dolayısıyla eşimden alıyorum kuaför parasını onun için söz verdim:kedi:
daha önce boyadım röfle üstüne hatta birçok kez kendim siyahı kızıllık olmadan açıp sarıya dönen bi insanım yani çok nadir kuaföre giderim zaten ama ilk kez böyle abuk bi renkle karşılaştıma.s

anladım.çok haklısın aslında bendede röfle vardı gerçi hala var.saçlarımı kestirdim şimdi kısacık ama önlerde hala röfle var sarı.kuaför her gidişimde boyayalım diyoo.ooo demesi kolay indirim yapta boyatayım dicem bi gün tepem atıyo :D ben kendi rengi gelsi,n istediğim için boyamıyorum zaten kestiriyorum

ayy pardon kendimi anlattım senin derdin dururken ....

bende genelde evde boyarım saçlarımı ama hiç sarı yapmadım.kestane yaptığım için bir numara veremiyeceğim sana :uhm:

anladım canım beni anlamana da sevindim.çikolata kahve birkaç boyamada kapatıyordu benim saçımı eskiden birazcık parlıyordu sadace olmazsa yine öyle boyarım kestirmek te istemiyorum zaten kısa saçlarım.Sağol canım

başka biryerde okudum.ordada biri sormuş saçlarını röfle yaptırmış sonra sarı olsun istiyormuş sormuş.verilen cevaptada saçının koyu yerlerini alarak, yeniden röfle yaptırman yani saçındaki koyu tutamları alarak , sonrada igoranın 10/1 nolu boyasıyla cila atman. umarım istediğin sonucu alırsın. şeklinde olmuş.bende merak ettimde şöyle bir baktım böyle birşey buldum.

kizlar ben evde kendim boyuyorum koleston 11.1 oneririm tabii kendi sacinizin rengine gore oksidan katin ben bi tup boyanin icine 12% 30 gr oksidan katiyorum..
sac tonu acik olanlar 9% oksidan kullanabilir...

Back