• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem iğrenç oldu yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar saman rengi gibi oldu hiç acmadı beni ve beyaza yakın renkler var cok acıldı yuzume hiç gitmiyor bu.daha yaptıralı 2ğün oldu aynaya bakamıyrum 2ton koyu istıyorum da ne zman yaptırayım yanmasından korkuyorum veya cıla atılsa tekrar koyulaşır mı çıkamıyorum dişarı yardım edın

oysa ben altın sarı tonu istiyordum napcam yaaaa

amanınn aynen benimde başıma geldi platin atmışş kadın saçıma bana sormadan. bende o saçlarla okula gidemem diye 4 gün sonra açık kahveye boyattım ve saçım yandı. hala uğraşıyorum 1,5 sene oldu. saçlarımın uçları hırt hırt. sakın boyatma sakınn

canım çok üzüldüm yaa aynısı benımde basıma geldi ve bende aynaya bakamıyordum hem verdıgım parayamı uzuleyım sacımamı bılemedım ertesı gün gıttım ve eskı sac rengımın boyasını alıp anneme boyattım cok yıprandı sacım ve gıttım kestırdım bıraz ve dogal şampuan aldım ve bakım yagları kullanıyorum sımdı adama döndü sacım canım tek çare kestırmek ne yazıkkı:(

saçlarım canlı pek yıpranmadı o kadar acmaya rağmen ya peki bu saça bes ay sonra fln altın sarısı röfle attabılrmıyım kı yoksa yanar mı aman saçıma bir sey olmasın da boyle gezmeye razıyım.saçlarımda belimde baya uzun

aynı şey bana da oldu. saçıma bir şey olur diye de üstüne bi uygulama yaptırmadım.. abartısız 3 ay aynaya her baktığımda nefret ettim. hasta gibi görünüyordum. yine de bence bir şey yaptırmayın, üstünden bir ay falan geçtikten sonra boyanırsa o kadar yıpranmaz. bu bir ayı da saçlarınızı toplayarak geçirebilirsiniz :1rolleyes:

bu kuaförlerin platin renkle derdi ne acaba... çok güzel mi oluyo zannediyorlar ki?

canım bence git yaptırdığın yere saçına cila atsın ama cila açar genelde o yüzden cilayla boyayı karıştırarak sürüyorlar saça ve bir kaç ton açık yada koyu tonlarla oynayabiliyorlar. bence sen tek kuruş ödemeden bunu yapmalarını talep et..
bide röfleden sonra cila atıp zemin rengiylede oynadı mı? bu önemli cila üstüne cila biraz yapratabilir saçı. bakım kremleriyle desteklemelisin...

canım bence git yaptırdığın yere saçına cila atsın ama cila açar genelde o yüzden cilayla boyayı karıştırarak sürüyorlar saça ve bir kaç ton açık yada koyu tonlarla oynayabiliyorlar. bence sen tek kuruş ödemeden bunu yapmalarını talep et..
bide röfleden sonra cila atıp zemin rengiylede oynadı mı? bu önemli cila üstüne cila biraz yapratabilir saçı. bakım kremleriyle desteklemelisin...

Ben de yaptırdım arkadaşım ama inan altın rengi daha kötü gözüküyor ve b,ir süre sonra kızıla çeviriyor.ama benimki de beyaza yakın renk oldu.ben de para ödemeden iki ton koyu cila attırdım.sorun yok.BU ARADA ARKADAŞLARIM HANGİ BAKIM KREMİNİ KULLANMAMAI ÖNERİRSİNİZ.

saçlarım canlı pek yıpranmadı o kadar acmaya rağmen ya peki bu saça bes ay sonra fln altın sarısı röfle attabılrmıyım kı yoksa yanar mı aman saçıma bir sey olmasın da boyle gezmeye razıyım.saçlarımda belimde baya uzun

eğer çok kötü ise doreli koyu bi renge boya hem koyulaşır hem bi kaç yıkama sonra röflelerin altın sarısı rengine döner cnm geçmiş olsn a.s.

bana kalırsa şimdilik hiç bir şey yapma .. sadece naturel şampuan ve kremlerden kullan saçın biraz kendine gelsin ve yaklaşık 3 ay kadar sabret ki işini şansa bırakma ..
hem yaptırdığın boya yada röfle daha güzel tutar ..hemde saçının gördüğü zarar daha az olur..
çünki hangi kuaförde ve hangi malzeme ile olursa olsun röfle çok zarar veriyor..
ben 4 - 5 yıl röfle kullandım sennede 2 defa yaptırıyordum o an çok güzel oluyordu ama saç yıpranıyordu..
son iki sennedir saçıma şampuandan başka bir şey sürmüyorum 6 ayda birde kısaltıyorum
şimdi röflelerimden tamamen arındım ve saçlarım çok sağlıklı ... ışıl ışıl capcanlı...

Back