• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleli sarı sinem kobal harika saç rengi(RESİMLİ)

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kızlar saçlarımı bal köpüğüne boyadım ne yazıkı acık kahve gibi bişey oldukafamçokkarıştı ben bu tonda sarı elde etmek istiyorum evde yapıcam hangi işlemler yapmalıyım ve hangi sarıya boyamalıyım hadi kızlar güveniyorum size

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 248
  • $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 410
Evde böyle bi saçı elde etmen imkansız gibi bişey.. Ben denedim, üstelik sarıya yakındı saçım, rezil oldu..Bence yol yakınken evde boyamaktan vazgeç, iyi bir kuaför bul..

fındık kabuğu boyayrak yapabilirsin belki?? ben saçımı açtığımda dipler kendi saçlarım koyu kahve olanlar bu rengin daha açığı oldu üstüne kumral atınca bu sinemin saçları gibi oldu diplerin rengi.. sen bilirsin tabi

canımm sinem kobalda röfle var.. evde boyayarak elde etmeye çalşrsan gerçekten istediğin gibi elde edemezsinn..

bu saç röfleli benim eski saçım böyleydi

ıstanbulda olsaydın sana röfle, gölge için çok güzel bir kuaför önerirdim
çokkkda uygun ama uzaksın

canım sinem kobalın sarısını nasıl yabıcaını anlatym hemen:) benmde saclarım bal köpüğydü we berbat bi renk oldu. şimdi gidip palettenin açıcı setinden alıp sacın sapsarı olana kadar bekliyosun. biraz kızıllık wericek. üzerine cila olarak alix extra yogun küllü açıcı wurdugunda o kızıllık yok olucak aynen böyle cok dogal bi renk ortayayerimseniben

saçlarını yakmak istemiyorsan hemen güvenilir bir kuaför arayışına girmelisin bence..

Back