Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımın dip boyasını kendim yapmak istiyorum

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68

Kızlar şekilde görüldüğü gibi saçlarım röfle ewde dip boyamı kendim yapmak istiyorum.Hangi marka önerirsiniz.Yada saçlarımı çağla şikel rengi yapmak istiyorum( fox tv deki tabu yarşmasındaki hali) tenime gidermi acaba yapsam tutarmı

çağla şikelin saç rengi çok hoş olmuş son hali küllü gibi vede sanki boya değilde deniz suyundan olmuş doğal gibi duruyodu.evde yapmak zor olur sanırım onu.açık renk teniniz çağla şikel esmer epey ama bu renkde güzel dibini boyarsanız hoş olur yakışmış size

teşekkürler Valla saçlarım sarı güzel ama bide bana sorun 1 senedir aynı uzunlukta bi saç hiç mi uzamaz

cnm beyaz tenlisin yakışmaz çağlanın rengi o renk bronz tende hoş olur senin bu rengin güzelmiş

dip boyanınızı yapın bencee çagla esmerr ona olmuş orenk ama siz açıksız renginiz ona uyugun boyayınn

sakın deneme ben denedım cok kotu oldu once palettenın acıcısını aldım...sonra sac rengıme uygun sarıyı kullandım ama aynısı olmadı...cok ayrı duruyor bıraz zaman gecsın 10 gun sacım dınlensın bir ton koyusunu uygulucam sacımın tamamına..bu arada sac rengın harıka benım sacımda kızıl kızılın uzerne sıyah oldugu ıcın boyle bır sarı olmadı daha cok altın sarısı gıbı....

teşekkürler Valla saçlarım sarı güzel ama bide bana sorun 1 senedir aynı uzunlukta bi saç hiç mi uzamaz

bende aynı dertten muzdaripim sinamekili bakım var onu denicem sende dene istersen umarım işe yarar birde sarı sacında hangi renk var ogrenebilirmiyim :)

Son düzenleme:
bende aynı dertten muzdaripim sinamekili bakım var onu denicem sende dene istersen umarım işe yarar birde sarı sacında hangi renk var ogrenebilirmiyim :)

denedim onuda ama ben bemiks ampül+badem yağı na devam ediyorum.Saçlarımın rengi ne yalan söliyim 4 -5 röflede anca oturdu sarısını da ismini bilmiyorum açıkcası

ya loreallın recital prefenc serisinden hollywood yada kaliforniya sarısını direk diplerine uygulasam açarmı saçlarımı acaba yoksa ayrıca açıcıyla açmam mı lazım.Bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…