• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımı istiyorum

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
897
29
298
İstanbul
kıslarrr merhabaaa 5 yıl kadardır saçlarım röfleli kullanıyordumm tam rengimi otutturmuştum kiii başka bi kuaförün gazabına uğradımm saçlarımı bi kaç renk karıştırıp boyadı ve çikolata kahve gibi bi renk elde ettiii onun üzerinee bi kaç ay ara ile saçlarım 2 kez daha boyandıı toplanda 3 kez boyandı ve biraz çikolata kahve gibi biraz aralarda kızıl gibi birazda sanki yeşillik varmış gibi gözüküyorr okadar iğrenç bi renk oldu ki ben sarı saçlarımı özledimmmm yeniden açtıramıyorumm rengimi çok yıprandılarr size sorumm şimdi yazz geliyor deniz kum güneşş saçı açarrr eskisi gibi sapsarı olmasada sizcee boyam akarmı?? saçımı boyayan kuaför akmazz bu renk kalır diyor akan diyenlerde varr ben de bu renk aksın gitsin istiyorum saçımdannn alttan ışıltı gibi sarılar çıksa bi kaç ton açılsa bile sarının tonlarında gözükse bile bana yetecekkk sizce neolur kızlar rengim böle mi kalır akarmı lütfenn yorum yapın banaa :43::43:

tatlım saç rengin aradan zaman geçtikçe zaten akar ama bu akma önceki sarılarını ortaya çıkarma şeklinde olmaz bi kaç ay bekle saçın dinlensin ve birazda rengi aksın sonra ya başka bi renge geçersin yada mecburen açtırırsın zaten bi saça kızıl yada kızılın bi tonu karıştımı malesef eskiye dönüş biraz uğraştırıyor

zamanla akar ve röflelerin karamelin tonlarında ortaya çıkar. yazın denize girdikçe rengin açılması hızlanır 4- 5 santim uzadığında uçlardaki karamel tonuna uygun dip gölge yaptırırsın saçına tekrar kızıl tonları uygulatmanı tavsiye etmem.:50::19:

Son düzenleme:
hemde 3 kere boyatmışsın koyu tonlara boya iyice yerleşmiş saça şimdi yapıcağın ya yıpranmayı göze alıp tekrardan röfle yaptırıcan ki birkaç tutam saçın kopar yanar yada saçını bir ay kadar dinlendirip öyle yaptırıcan bu sürede saçlarını beyaz kalıp sabunla hergün yıka hemen ardından kepek şampuanı sonra saç kremi uygula süper boya akıtıyor rengi solduruyor ben denemiştim bir haftada akıtmıştım saçımın rengini açmıştım ondan sonra saçına istediğin röfleyi yaptırırsın daha az yıpranır dinlenmiş ve boya akmış olur :49:

merhaba.. bende 6 senedir röfle yapiyordum ve herkes beyeniyordu.. ondna sonra tutturdum bir degisiklik diye kuaför sacimi karamele boyadi.. hic alisamadim insan sariyi cok özlüyor. sari sac gibi yok bence eyer tasiyabiliyorsan!! ondan sonra denize falan gittim nasil olsa acilir falan filan diye 4 ay sonra saclarimi tekrar sariya boyadim. Saclarim cok fena koptu hüngür hüngür agladim. 6 ay boyunca kopuk yanik saclarimi kaynakla gizledim o yüzden kimse ffazla birsey farketmedi :) simdi saclarim kopali 9 ay oldu bakimlarla topladim saclarimi. birdaha birsey olmaz. Yani sana tavsiyem 1 sene dayanabilirsen bekle dayanamazsan saclarin yanar ve kopar bende oldugu gibi.

Back