Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımı değiştirip koyu renklere geçmek istiyorum

KirmiziPapatya

sen = ben
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
810
8
46
İstanbul
slm kızlar şuan saçlarım platin röfle 2 senedir kullanıyorum bu rengi artık değiştirmek istiyorum ve siyah yapmak istiyorum ama ilk önce koyu kahve boyatacağım 2-3 hafta sonra ya koyu kestane yada normal siyah yapacağım koyu renk istiyorum artık

sizce şimdi koyu kahve boyattığımda saçım hemen akar mı sarılar çıkar mı nasıl olur yardım edin kuaförüme boyatacağım ama sizde fikir verin

Bence hemen siyaha geç. Koyu kahve daha sonra siyah falan. İyice kırılacak ve yıpranacak saçların. Zaten pilatin bir saçta kırık boldur. İyi bir yerde boyat saçını. Bu konuyu da kuaförün ile konuş. :)

zaten röfle saçımı mahvetti kırıklarımı sürekli aldırıyorum zatende koyu kahveye daha kolay alışırım diye ilk onu yapcaktım siyaha birden dönmek şok etkisi yapabilir diye

Hmm anladım. Ama sarıya nasıl alıştıysan ona da alışırsın zamanla herhalde.

benimde platin sarı röfleydi ve yaklaşık 6 senedir hep yanı saçı kullandım. Doğum yaptım değişiklik aradım. Kızıla-bakır gibi koyu bi renge boyattım. Çok güzel oldu acayip güzel tepkiler aldım. Ama feci aktı her taraf mahvoldu (havlu, yastık vs.) sonra kahveye boyattım çok sıradan geldi. Derken tekrar röfle yaptırdım. Onuda beğenmedim çok sıkıldım sarıdan artık çok bayağı duruyor. En son 3 gün önce karamel-kapuçino boyattım çok hoş durdu bence kahvedense siyaha geç çünkü platin sarı çok keskin bi renk ancak yine keskin bi renge geçersen garipsemezsin . Ama siyah yapacağına çikolata kızıl yap derim. Çokparlak hoş bi renk

bende boyattım 8 senedır rofleydım cokta guzeldı saclarım ancak gelınlıkte koyu sac daha guzel dıye yaptım
bal köpüğü gıbı bısey ıstedım ıkı renklı
turuncu oldu sarılar kapanmadı
cok kotuydu
aynı gece kuaforde yıne tabı patlıcan moru surulup kızıl yapıldı alt saclarım
suanda kıskırtıcı kahve boyandı
10 gun olacak rengı bıraz acıldı sarı sacları hala sevıyorum ve ozluyorum
sarı sac apayrı bır hava kattı
bende suanda bu saclarımdan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…