- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
- 96
mrb kızlar öncelikle saçımın çok yıpranmış bir geçmişi var malesef zamanında röfle yaptırdım birkaç yorumdan etkilenip ve sarıdan sıkılıp çok koyu kahveye boyayıp , kömür gibi saçlarla kaldım, aynı hafta içinde iğrenç göründüğüm için orialle tüm saçlarımı iki kere açtım, bu olay çoook uzun zaman önceydi tabi, sonra yavas yavas sarıya kendi döndü yıkandıkça, saçlarım şu an felaket durumda, diplerini uzatıyorum bir 5 parmak kadar uzadı, geri kalan kısmıda karamel gibi bişi, zorla kapamaya çalıştım anca karamel oldu, çünkü dipler siyah uçlar sarı kötü duruyor, gel gelelim hiç alışamadım bu halime, kendimi çok çrikin hissediyorum, hiçbir giydiğimi yakıştırmıyorum, eskiden yüzümü beğenirdim, şimdi ise hiç beğenmiyorum, röfleli saçlarımı çok ama çok özlüyorum![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
herkes sarının çok yakıştığını söylüyordu, her gittiğim kuaför sarı yapalım bebek gibi olursun diyor
kız arkadaslarımda aynı sekılde barbıe gıbıydın dıyorlar
moralim çok bozuk gitgide bu memnuyiyetsizlik yüzüme yansıyor sanki ve yüz hatlarımıda beğenmemeye başladım
çok uzun yazdım kusurabakmayın sorum şu röfle yaptırayımmı sizce ? beş parmak kadar uzadı kendi saçlarım, röfle yaptırınca yine mahfolacak billiyorum
tenim çok beyaz gerçekten sarı yakışıyordu, çok mutsuzum ve kararsızım bana bir akıl verin nolur ![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
her baktığımda hadi git kuaföre sarı yaptır diyorum :18: her yorumunuz benim için çok önemli şimdiden sağolunn ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)