• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımı çok özledimm :(

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
96
mrb kızlar öncelikle saçımın çok yıpranmış bir geçmişi var malesef zamanında röfle yaptırdım birkaç yorumdan etkilenip ve sarıdan sıkılıp çok koyu kahveye boyayıp , kömür gibi saçlarla kaldım, aynı hafta içinde iğrenç göründüğüm için orialle tüm saçlarımı iki kere açtım, bu olay çoook uzun zaman önceydi tabi, sonra yavas yavas sarıya kendi döndü yıkandıkça, saçlarım şu an felaket durumda, diplerini uzatıyorum bir 5 parmak kadar uzadı, geri kalan kısmıda karamel gibi bişi, zorla kapamaya çalıştım anca karamel oldu, çünkü dipler siyah uçlar sarı kötü duruyor, gel gelelim hiç alışamadım bu halime, kendimi çok çrikin hissediyorum, hiçbir giydiğimi yakıştırmıyorum, eskiden yüzümü beğenirdim, şimdi ise hiç beğenmiyorum, röfleli saçlarımı çok ama çok özlüyorum:14::14::14:herkes sarının çok yakıştığını söylüyordu, her gittiğim kuaför sarı yapalım bebek gibi olursun diyor :14: kız arkadaslarımda aynı sekılde barbıe gıbıydın dıyorlar:14: moralim çok bozuk gitgide bu memnuyiyetsizlik yüzüme yansıyor sanki ve yüz hatlarımıda beğenmemeye başladım :14: çok uzun yazdım kusurabakmayın sorum şu röfle yaptırayımmı sizce ? beş parmak kadar uzadı kendi saçlarım, röfle yaptırınca yine mahfolacak billiyorum:14: tenim çok beyaz gerçekten sarı yakışıyordu, çok mutsuzum ve kararsızım bana bir akıl verin nolur :14::14::14: her baktığımda hadi git kuaföre sarı yaptır diyorum :18: her yorumunuz benim için çok önemli şimdiden sağolunn :43:

mrb kızlar öncelikle saçımın çok yıpranmış bir geçmişi var malesef zamanında röfle yaptırdım birkaç yorumdan etkilenip ve sarıdan sıkılıp çok koyu kahveye boyayıp , kömür gibi saçlarla kaldım, aynı hafta içinde iğrenç göründüğüm için orialle tüm saçlarımı iki kere açtım, bu olay çoook uzun zaman önceydi tabi, sonra yavas yavas sarıya kendi döndü yıkandıkça, saçlarım şu an felaket durumda, diplerini uzatıyorum bir 5 parmak kadar uzadı, geri kalan kısmıda karamel gibi bişi, zorla kapamaya çalıştım anca karamel oldu, çünkü dipler siyah uçlar sarı kötü duruyor, gel gelelim hiç alışamadım bu halime, kendimi çok çrikin hissediyorum, hiçbir giydiğimi yakıştırmıyorum, eskiden yüzümü beğenirdim, şimdi ise hiç beğenmiyorum, röfleli saçlarımı çok ama çok özlüyorum:14::14::14:herkes sarının çok yakıştığını söylüyordu, her gittiğim kuaför sarı yapalım bebek gibi olursun diyor :14: kız arka

nasıl bi duygu oldugunu bende biliyorum geçenlerde bal sarısı saçlarım bi hısımla kahverengiye boyadim Aman Allahım kendimi aynada tanıyamadım gerci simdi biraz alıştım ama bende biraz aktıktan sonra tekrar rengime dönmek istiyorum eger saclarına attigin boya siyah ve kestane siyah tonları kadar koyu degilse açar saçların kuaför zaten banko açar bence memnun degilsen ki degilsin boyat 5cm gelmiş zaten baya beklemişsin gerektigi kadar nasıl mutluysan öyle yap:)

mrb kızlar öncelikle saçımın çok yıpranmış bir geçmişi var malesef zamanında röfle yaptırdım birkaç yorumdan etkilenip ve sarıdan sıkılıp çok koyu kahveye boyayıp , kömür gibi saçlarla kaldım, aynı hafta içinde iğrenç göründüğüm için orialle tüm saçlarımı iki kere açtım, bu olay çoook uzun zaman önceydi tabi, sonra yavas yavas sarıya kendi döndü yıkandıkça, saçlarım şu an felaket durumda, diplerini uzatıyorum bir 5 parmak kadar uzadı, geri kalan kısmıda karamel gibi bişi, zorla kapamaya çalıştım anca karamel oldu, çünkü dipler siyah uçlar sarı kötü duruyor, gel gelelim hiç alışamadım bu halime, kendimi çok çrikin hissediyorum, hiçbir giydiğimi yakıştırmıyorum, eskiden yüzümü beğenirdim, şimdi ise hiç beğenmiyorum, röfleli saçlarımı çok ama çok özlüyorum:14::14::14:herkes sarının çok yakıştığını söylüyordu, her gittiğim kuaför sarı yapalım bebek gibi olursun diyor :14: kız arka

nasıl bi duygu oldugunu bende biliyorum geçenlerde bal sarısı saçlarım bi hısımla kahverengiye boyadim Aman Allahım kendimi aynada tanıyamadım gerci simdi biraz alıştım ama bende biraz aktıktan sonra tekrar rengime dönmek istiyorum eger saclarına attigin boya siyah ve kestane siyah tonları kadar koyu degilse açar saçların kuaför zaten banko açar bence memnun degilsen ki degilsin boyat 5cm gelmiş zaten baya beklemişsin gerektigi kadar nasıl mutluysan öyle yap:)

teşekkürr ederimm :16: önemli olan mutlu olmam değil mi sırf saçlarım sağlıklı olsun diye diplerini uzatcam ama mutlu olamıycam, hiç beğenmiyorum sonuçta, çok sağol :54:

mrb bende senle aynı durumdayım sarı çok yakışıyor ama saçlarım çok yıprandıgı için ve sarı saçın ucuz görüntüsü olur siyah saç asildir falan söylentilerinden dolayı kendi saçıma dönmeye karar vermiştim taki glşh saraçoglunun saçını sarıya kendi boyadıgını görene kadar saçı hiç yıpranmıyormuş üstelik koyu kahveye boyayıp tekrar sarıya dönmüş koleston ultra renk açıcı ve açık sarı boyayı karıştırarak yapıyormuş twitterde göstermiş fotolarını bak istersen eger denersen foto eklersen bizede örnek olur kolay gelsin

Ben olsam yine röfle yaptırırdım. Sen mutsuzsun neden kendine eziyet ediyorsun ki. Bende sarıdan döndüm pişmandım ama şimdi alıştım çok şükür.

Saclarını her canı ıstedıgınde degıstıren bırı olarak tavsıyem ... hıc durma gıt yaptır derım. Evet yıpranır bunun kacarı yok ama bakımlarla ıyı duruma getırebılırsın yıne..:16:

mrb bende senle aynı durumdayım sarı çok yakışıyor ama saçlarım çok yıprandıgı için ve sarı saçın ucuz görüntüsü olur siyah saç asildir falan söylentilerinden dolayı kendi saçıma dönmeye karar vermiştim taki glşh saraçoglunun saçını sarıya kendi boyadıgını görene kadar saçı hiç yıpranmıyormuş üstelik koyu kahveye boyayıp tekrar sarıya dönmüş koleston ultra renk açıcı ve açık sarı boyayı karıştırarak yapıyormuş twitterde göstermiş fotolarını bak istersen eger denersen foto eklersen bizede örnek olur kolay gelsin
aynen bende öyle etkilenmiştim, yok çok çakma sarı falan ya neyi çakma çoğu yabancı, hollywood yıldızları bile röfle sanki onlar gerçek sarışın mı? meğer beni kıskanıp öyle demişler ahh eşşek kafa ahhh, koyu renk yaptım madem asildi neden bir kişi bile beğenmedi, sağol önerin için en iyi kuaföre gidip yaptırcam biraz daha zamanım var
:16:
Ben olsam yine röfle yaptırırdım. Sen mutsuzsun neden kendine eziyet ediyorsun ki. Bende sarıdan döndüm pişmandım ama şimdi alıştım çok şükür.
canım herkes çok kızıyor çünkü :( bu sefer kendi saçıma döncem uzatcam dedim anca beş parmak dayandım, bu kadarına dayanan artık boyatmaz, yazık etme uzat diyor herkes, saçlarım iki tel kaldı röfleden yine öyle olcak ama napim :( o kadar üzülüyorum ki aynaya bakasım gelmiyor, saçlarım çok dökülmeye başladı, bir arkadaşım belkide saçlarını hiç sevmiyorsun diye böyle oldu dedi, banada mantıklı geldi sanki :S
Saclarını her canı ıstedıgınde degıstıren bırı olarak tavsıyem ... hıc durma gıt yaptır derım. Evet yıpranır bunun kacarı yok ama bakımlarla ıyı duruma getırebılırsın yıne..:16:

bende öyleyim keşke yapmasaydım ama eskiden saçlarım baya çoktu şimdi çeyreği kaldı, ama sağolun içimi rahatlattnız napim sağlıklı saçı ya beğenmedikten sonra, sarıya bir bulaşan vazgeçemiyor sarı başka bişi , bide olgun gösterir derler ama asıl koyu beni olgun gösteriyor, sarı daha sempatik duruyor, :16: teşekkür ederim yorumlarınız için kafam netleşiyorr

bencede hiç durma yaptır önemli olan senin nasıl mutlu olduğun kendini nasıl güzel gördüğün.saçların yıpransada zamanla düzelecektir.

bencede hiç durma yaptır önemli olan senin nasıl mutlu olduğun kendini nasıl güzel gördüğün.saçların yıpransada zamanla düzelecektir.

teşkkür ederim:16: gerçekten çok motive oldum yorumlarınızla, yaptırsam bile belki suçluluk duyacaktım, şu yaşlarımda istediğim gibi yapmıcamda ne zaman yapıcam değil mi :10: en kısa zamanda yaptırıcam fotoda eklerim , bekle beni sarışşş saçlarımmmm :16:

bende 5 senedir sarı kullanıyordum. saclarım cok yıpranıp tiftik tiftik oldu ucları.. uzamıyordu da. tek çarem başka bi renk denemekti cünkü dipten gelen saçı da yakıyordum röfleyle. gidip kızıla boyattım 1 ay önce. kafamda peruk var zannettim. ağlamaklı oldum filan. bir iki kişi dışında herkes cok begendi. sarıdan daha cok yakıştıgını söylediler. hele sevgilim bayıldı resmen, cok güzel oldun cok diyip duruyor. şimdi kızılı aktı. kızıl yansımalı kahverengi duruyor. aynaya bakıyorum sürekli, bu rengi de begendim. sarı kadar olmasa da yüzüm gözüm açıldı işte. insanların tepkileri cok önemli. aaaa sarı daha güzeldi diyip duran birileri olsaydı psikolojim bozulurdu :1:

bende 5 senedir sarı kullanıyordum. saclarım cok yıpranıp tiftik tiftik oldu ucları.. uzamıyordu da. tek çarem başka bi renk denemekti cünkü dipten gelen saçı da yakıyordum röfleyle. gidip kızıla boyattım 1 ay önce. kafamda peruk var zannettim. ağlamaklı oldum filan. bir iki kişi dışında herkes cok begendi. sarıdan daha cok yakıştıgını söylediler. hele sevgilim bayıldı resmen, cok güzel oldun cok diyip duruyor. şimdi kızılı aktı. kızıl yansımalı kahverengi duruyor. aynaya bakıyorum sürekli, bu rengi de begendim. sarı kadar olmasa da yüzüm gözüm açıldı işte. insanların tepkileri cok önemli. aaaa sarı daha güzeldi diyip duran birileri olsaydı psikolojim bozulurdu :1:

aynen işte bende çok etkileniyorum, hele taş gibi sarışınları görünce benimde böyleydi diye hüzünleniyorum:47: bende kızıl yaptım erkek arkadaşım bayıldı beyaz tenliyim zaten , ama onuda her ay boyamak lazım daha zararlı röfleden, yoksa erkekler bayılıyor kızıla, ve kızıl sarıdan daha çekici :53: hemen akıyor ve mat bir renk kalıyor geriye sıkıntı oda işte ,

aynen işte bende çok etkileniyorum, hele taş gibi sarışınları görünce benimde böyleydi diye hüzünleniyorum:47: bende kızıl yaptım erkek arkadaşım bayıldı beyaz tenliyim zaten , ama onuda her ay boyamak lazım daha zararlı röfleden, yoksa erkekler bayılıyor kızıla, ve kızıl sarıdan daha çekici :53: hemen akıyor ve mat bir renk kalıyor geriye sıkıntı oda işte ,

yok canım daha zararlı değil. boya zarar vermez ki açıcı yok içinde. sen bence ya koyu kızılı dene yada sarıya dön ama saçına büyük kötülük edersin :( benim saclrım mahvoldu şimdi bakımla makımla falan idare etmeye calısıyorum

yok canım daha zararlı değil. boya zarar vermez ki açıcı yok içinde. sen bence ya koyu kızılı dene yada sarıya dön ama saçına büyük kötülük edersin :( benim saclrım mahvoldu şimdi bakımla makımla falan idare etmeye calısıyorum

kızıldanda dönüş yok risk alamıyorum o yüzden yaa, yoksa erkek arkadaşım kızıl saç delisi, baya beyaz tenliyim yakışır ama risk işte ve her ay boya gözüm kesmiyor :53:

kızlar başka bir topikte okudum, saçlarınızın hem sarı hem uzun olmasını beklemyin yazıyor, açıcı ile açılan saç çok yıprandığı için geç uzarmış, bana çok mantıklı geldi, eskiden saçlarım röfleli ve belimdeyken zaten uç kısımları saçtan çok tüy dü ve dahada uzamıyordu, oradaki öneri uzun ve sarı saç istiyorsanız, önce saçlarınızı istediğiniz seviyeye kadar uzatın sonra boyatın banada mantıklı geldi aslında, ama uzaması anca yazı bulur benim, öyle mi yapsam diye düşünmeye başladım, hem saçlarımın yıpranmış kısımları dahada azalmış olacak kedni saçlarım uzayacağı için:53:

Back