• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar röfleli şaçlarım dökülüyor sacımda ınanılmaz bi azalma var imdatt!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
merhabalar öncelikle:)
ben 15 yaşımdan beri röfle yaptırıyorum sacıma tabi önceleri daha azdı ama şimdi ara rengiydi sarısıydı derken sacın her yeri boya görüyor tabi arada kahveye boyadım ondan donmeye uğraştım falan şaçlarım baya işlem gördü e her gün düzleştiriciydi maşaydı derken iyice yıprandı. şimdi çok az sacım kaldı ve ilerleyen yıllarda dahada yıpranmasından korkuyorum ne yapmalıyım sizce?

badem yagı zeytin yağı ve arasıra sirke kullan. bu yağları saçında yarım saat tut sonra yıka haftada 2 3 defa uygula saçlarını tanıyamazsın bida ara da son durulama suyuna çok az sirke dök müthiş parlıyor. (koku kalmıyor uçuyor.) caviz yağıda iyi gelir.

aynen benim saçlarımda röfleden döküldü çok pişmanım çok :43: şimdi inceldi azaldı ne yapmamız lazım?
Benim saçlarım yağlı oyüzden yağlı bakımlar iyi gelmiyor iyice yağlandırıyor :50:

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum

Back