uçlarının rengi gerçekten güzel olmuş .. bence diplerdeki kızıllıgın kapanması için içinde kızıl olmayan kumral tonlarında bir renge boya röfle olan kısımları da akınca hoş bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum
ben bayıldım saç renginegaliba tam istedgn gibi olmamış ama bence kullanılabilir bir renk kesinlikle.. yani benim tenime gitse kesin boyatırdım
gider cnm sen aynı renge boyamaya devam et beyaz tenlisin anladığım kadarıyla bu renk yakışmış sakın koyultma aynı renge devam edersen eşitlenir 3. de tamamen aynı olur zaten göze batan bir kızıllıklar görmedim çok hoş olmuş burda neler görüyoruz senin ki inan süper görünüyor için rahat olsun haftaya boya güle güle kullan cnm bende epey kötü bişey bekliyordum ama çok hoş bir renk çıktı kızlar sorarsa bu rengi nasıl elde ettin diye şaşırmabirazda ışıktan öyle olur çünkü üst kısmı daha yeni boyanmış taze saçların ben çoook beğendim
sağol canım. hangi renk mesela ?
sonra altı başka renk üstü başka renk olmasın :26:
50 tane resim çektim hepsinde de komple kızıl çıkıyor çıldırıcam ya
gerçeğe en yakın halleri bunlar
bu kızılığı nasıl kapatıcam.koyuda yapmak istemiyorum aslında
gider cnm sen aynı renge boyamaya devam et beyaz tenlisin anladığım kadarıyla bu renk yakışmış sakın koyultma aynı renge devam edersen eşitlenir 3. de tamamen aynı olur zaten göze batan bir kızıllıklar görmedim çok hoş olmuş burda neler görüyoruz senin ki inan süper görünüyor için rahat olsun haftaya boya güle güle kullan cnm bende epey kötü bişey bekliyordum ama çok hoş bir renk çıktı kızlar sorarsa bu rengi nasıl elde ettin diye şaşırmabirazda ışıktan öyle olur çünkü üst kısmı daha yeni boyanmış taze saçların ben çoook beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?