herkese merhaba ! acayip sinirlerim bozuldu ne olur bi akıl verin. ben 8 senedir röfle kullanıyorum ama artık sıkıldım saçlarım uzun belime kadar yıprandı neyse artık röfle yaptırmak istemiyordum yani ve düz bi renge boyattım çikolata kahve . ben böle karamel tazı bişi olsun nasıl olsa röflelerim kapanmayacak o da alttan görünür hoş durur zannetim . tepem kızıl oldu . kzıldan da nefret ederim . altı güzel oldu röflelerim pek kapanmadı güzel duruyodu ama tepem kızıldı. neyse gittim başka bi kuaföre tepemi düzelttirdim. düzeldi ama yine içime sinmedi. bugünde 7.73 bal kumral boya aldım arkadaşıma evde boyattım . tepem ilkindeki gibi kzıl oldu sinirden ağlıcam. hayatımda ilk defa 1 ayda 3 kez saçıma boya sürdüm. röfleden sonra bi renk tutmadı. bugün boyandı saçım. tepemde kızıllık var gece dicem ama var yani ne kadar olsada görünüyor. alt fena değil. Allah ım acayip canım sıkkın. yarın gün ışığında bakıcam yoksa ya bi kutu siyah alıcam siyaha boyucam yada saçım elimde kalacak. ne yapayım sizce bi aklı verin
Son düzenleme: