Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçımı,tek renkle değiştirdim.Ama tepemde kızıllıklar oluştu.Öneriniz nedir ?

iLkNuRRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
213
0
96
İstanbul
herkese merhaba ! acayip sinirlerim bozuldu ne olur bi akıl verin. ben 8 senedir röfle kullanıyorum ama artık sıkıldım saçlarım uzun belime kadar yıprandı neyse artık röfle yaptırmak istemiyordum yani ve düz bi renge boyattım çikolata kahve . ben böle karamel tazı bişi olsun nasıl olsa röflelerim kapanmayacak o da alttan görünür hoş durur zannetim . tepem kızıl oldu . kzıldan da nefret ederim . altı güzel oldu röflelerim pek kapanmadı güzel duruyodu ama tepem kızıldı. neyse gittim başka bi kuaföre tepemi düzelttirdim. düzeldi ama yine içime sinmedi. bugünde 7.73 bal kumral boya aldım arkadaşıma evde boyattım . tepem ilkindeki gibi kzıl oldu sinirden ağlıcam. hayatımda ilk defa 1 ayda 3 kez saçıma boya sürdüm. röfleden sonra bi renk tutmadı. bugün boyandı saçım. tepemde kızıllık var gece dicem ama var yani ne kadar olsada görünüyor. alt fena değil. Allah ım acayip canım sıkkın. yarın gün ışığında bakıcam yoksa ya bi kutu siyah alıcam siyaha boyucam yada saçım elimde kalacak. ne yapayım sizce bi aklı verin

Son düzenleme:
cnm tepem kızıl oldu diyorsun onlar dipten çıkan saçların mı kızıl olan sakın siyaha boyama sonra daha çok pişman olursun birde resim eklesen daha sağlıklı bir yorum alırsın

2r2otbt.jpg
2u4643t.jpg

50 tane resim çektim hepsinde de komple kızıl çıkıyor çıldırıcam ya

gerçeğe en yakın halleri bunlar

bu kızılığı nasıl kapatıcam.koyuda yapmak istemiyorum aslında

Son düzenleme:
bence rengi çok güzel karamel sarı karışımı bişey olmuş çok beğendim evet üstler daha yeni boyanmış yeni saçların olduğundan koyu yapmadığın sürece ancak 2. 3. boyamana eşitlenir daha çok yeni ve röflelerin çok güzel kapanmış açık renk olmasına rağmen istersen bir hafta sonra tekrar aynı boyadığın renge boya o zaman dahada eşitlenir takma kafana o kadar kötü değilmiş :7:

sağol canım ya. aynaya bakmaya gidemiyorum ya hürreme döndü tepem yada ışıktan mı öle duuruyo öle avutuyorum kendimi :14:

peki 1 hafta sonra aynı bu renge boyarsam tepemdeki kızıllık gidermi sence

canlı ve şık bir renk bencede güzel olmuş üzülmeni gerektiricek kızıllıklarda yok denecek kadaar az tatlım güle güle kullan ........

uçlarının rengi gerçekten güzel olmuş .. bence diplerdeki kızıllıgın kapanması için içinde kızıl olmayan kumral tonlarında bir renge boya röfle olan kısımları da akınca hoş bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum

ben bayıldım saç rengine :51: galiba tam istedgn gibi olmamış ama bence kullanılabilir bir renk kesinlikle.. yani benim tenime gitse kesin boyatırdım :61:

uçlarının rengi gerçekten güzel olmuş .. bence diplerdeki kızıllıgın kapanması için içinde kızıl olmayan kumral tonlarında bir renge boya röfle olan kısımları da akınca hoş bir görüntü ortaya çıkar diye düşünüyorum

sağol canım. hangi renk mesela ?

sonra altı başka renk üstü başka renk olmasın :26:

gider cnm sen aynı renge boyamaya devam et beyaz tenlisin anladığım kadarıyla bu renk yakışmış sakın koyultma aynı renge devam edersen eşitlenir 3. de tamamen aynı olur zaten göze batan bir kızıllıklar görmedim çok hoş olmuş burda neler görüyoruz senin ki inan süper görünüyor için rahat olsun haftaya boya güle güle kullan cnm bende epey kötü bişey bekliyordum ama çok hoş bir renk çıktı kızlar sorarsa bu rengi nasıl elde ettin diye şaşırma :1: birazda ışıktan öyle olur çünkü üst kısmı daha yeni boyanmış taze saçların ben çoook beğendim :7:

ben bayıldım saç rengine :51: galiba tam istedgn gibi olmamış ama bence kullanılabilir bir renk kesinlikle.. yani benim tenime gitse kesin boyatırdım :61:

ay sağolun ya valla bi nebze olsun keyfimi yerine getirdiniz çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

ben böle bal rengi tarzında bişi bekliyodum boyarken böle oldu

gider cnm sen aynı renge boyamaya devam et beyaz tenlisin anladığım kadarıyla bu renk yakışmış sakın koyultma aynı renge devam edersen eşitlenir 3. de tamamen aynı olur zaten göze batan bir kızıllıklar görmedim çok hoş olmuş burda neler görüyoruz senin ki inan süper görünüyor için rahat olsun haftaya boya güle güle kullan cnm bende epey kötü bişey bekliyordum ama çok hoş bir renk çıktı kızlar sorarsa bu rengi nasıl elde ettin diye şaşırma :1: birazda ışıktan öyle olur çünkü üst kısmı daha yeni boyanmış taze saçların ben çoook beğendim :7:

:54: çook teşekkür ederim gerçekten beni nasıl rahatlattın bilemezsin

sağol canım. hangi renk mesela ?

sonra altı başka renk üstü başka renk olmasın :26:

ben de sarıdan koyuya döndüm ve direk koyu renge boyatmak en büyük hatamdı çünkü sonra boya akınca saçlarım yeşilimsi bir renk aldı o yüzden asla koyu renk yapmanı tavsiye etmiyorum. önce kahve tonları yapıp o aradaki farkı kapatıp daha sonra karamele dönebilirsin diye düşünüyorum. koleston 7/77 no gibi bi renk mesela

Koyu küllü kumrala boyamalısın kızıllığını alıcaktır+koyu bir renk değil
bir iki yıkamadan sonra dipler uçlar aynı tonda olur...

2r2otbt.jpg
2u4643t.jpg

50 tane resim çektim hepsinde de komple kızıl çıkıyor çıldırıcam ya

gerçeğe en yakın halleri bunlar

bu kızılığı nasıl kapatıcam.koyuda yapmak istemiyorum aslında

Saçın çok güzel olmuş tatlım, hiç canını sıkma.
Bu saç rengine ulaşmak için millet ne paralar döküyor, biliyormusun....
Sana çok çok yakıştığını eminim.
Bu renk zaten bu senini saç trendlerinden biridir.
Hiç moralini bozma,güle güle kulan.

meraba rahtsz edıorum ama size bişey sorabılır myım

hatan röfleli yani saç pigmentlerin son dereceye kadar açılmış olansaça boya vurmak olmuş... saçlarına önce ön boyama yani pigmentasyon yaptıktan sonra istediğin tona boyasaydın saçlarında bu saçma ışıltılar olmazdı :( keşke bilene sorup yapsaydın yada yaptırsaydın cnm.

Back