• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleli saçımı loreal küllü sarıya boyamak istiyorum yarıdm!!!

Almira35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
143
2
96
38
- Yurtdışı
kızlar röflem çok alacalı,bazı yerleri beyaz bazı yerleri gri bazı yerleri platin bazı yerleri dore sarı yani sarının tüm tonları var neredeyse..saçımı düz küllü sarıya boyamayı düşünüyorum,açık küllü sarı çok açık olur bişey değişmez düşüncesiyle küllü sarıya karar verdim.loreal 8.1 veya 9.1. diptende kendi koyu saçlarım 4 parmak kadar uzadı,ama dip saçlarımı hiç boyamıycam turunculaşma olmasın diye.( nasıl başarıcam bilmiyorum)bana 9.1 i mi önerirsiniz 8.1i mi? 8.1 nasıl bir renk çok mu koyu olur?yardım edin bana:26:

benim saçımdada röfle vardı. kimi yerler açık kimisi çok açık beyaza yakın yerleer vardı. loreal açık sarıya boyadım saçlarımı , çok güzel durdu gerçekten. röflelerim tam olarak kapanmadı ama çok tatlı sarı oldular. şuan çok memnunum saçlarımdan.

bence 9.1 kullan .. ben bi kez kullandım saçlarım dorel sarı gibiydi koyulttu biraz ama güzel kapadı doreleri.. 8.1 çok daha koyu çıkartır diye düşünüyorum..htta 10.1 bile alabilrsn kutudaki gibi açık olmuyor

evet banada 9.1 daha mantıklı geliyor,zaten biraz koyulsun istiyorum,yani en azından hepsi aynı renk olsun yeter bana..9.1 le bunu sağlayabilir miyim??böyle nasıl diyim açık küllü kumral yada koyu küllü sarı olsun istiyorum,umarım kutudaki gibi çıkar:26: loreal'i mi önerirsiniz kolestonu mu?

Bence açk kumral ile küllü sarıyı kullan saçın ilk zamanlar çok yeşerir
zamanla atar yeşilliği ama mat olmasını istemiyorsan,küllü sarıyı daha az koy derim...

evet banada 9.1 daha mantıklı geliyor,zaten biraz koyulsun istiyorum,yani en azından hepsi aynı renk olsun yeter bana..9.1 le bunu sağlayabilir miyim??böyle nasıl diyim açık küllü kumral yada koyu küllü sarı olsun istiyorum,umarım kutudaki gibi çıkar:26: loreal'i mi önerirsiniz kolestonu mu?

ozaman ben 9.1 loreal derim..

tamam 9.1 de karar verdim gibi:) bi konuda daha önerilerinize ihtiyacım var;saçım dipten 4 parmak kadar uzadı.dip saçlarıma boya değsin istemiyorum,kendi saçım koyu kumral olduğu için turunculaşma olabilir gibime geliyo..boyayı komple mi uygulamalıyım yoksa sadece röfleli yerlere mi?belki saçma bi soru oldu ama idare edin ilk kez kendim boyucam saçımı:76:

loreal 9.1 küllü sarı kullanıyorum. saç diplerinede uyguluyorum. sarı yazdıgına aldanmayın, fazla bekletirseniz saçınız istediğinizden daha koyu bir renk alır. ayrıca 9.1 küllü sarı, sarı tonları gibi değildir. turuncu olmuyor... saç dipleriniz cıktıysa önce diplere 10 dk sürüp bekleyin daha sonra komple saça sürüp 20 en fazla 25 dk beyleyin derim ama seçim sizin tabi. ben böyle uyguluyorum ve memnunum.

Son düzenleme:
loreal 9.1 küllü sarı kullanıyorum. saç diplerinede uyguluyorum. sarı yazdıgına aldanmayın, fazla bekletirseniz saçınız istediğinizden daha koyu bir renk alır. ayrıca 9.1 küllü sarı, sarı tonları gibi değildir. turuncu olmuyor... saç dipleriniz cıktıysa önce diplere 10 dk sürüp bekleyin daha sonra komple saça sürüp 20 en fazla 25 dk beyleyin derim ama seçim sizin tabi. ben böyle uyguluyorum ve memnunum.
cnm bende zaten biraz koyulsun istiyorum saçlarım.çünkü sarının her tonu var, açık renk kapatmaz bunları.ilkinde yarım saat beklesem anca olur diyorum.bide senin kendi saç rengin ne?benimki koyu kumral,turuncu olmaz dimi eminsin yani:61:

bence 9.1 kullan .. ben bi kez kullandım saçlarım dorel sarı gibiydi koyulttu biraz ama güzel kapadı doreleri.. 8.1 çok daha koyu çıkartır diye düşünüyorum..htta 10.1 bile alabilrsn kutudaki gibi açık olmuyor

yok canım 10.1 benim saçları kapamaz malesef..yoksa kesinlikle 10.1 e boyardım. diplerinde turunculaşma falan olmadı dimii?şimdide diplerine uygulama konusunda kararsız kaldım..diplerim baya bi uzadı,dibede uygulasam turunculaşma yapar mı 9.1?

benim saçlarımda koyu kahve, dip boyamın rengini hiç tutturamıyordum ya dediğin gibi turuncu oluyordu yada koyu. ee alt taraflarda sarı gölge, yani uyum sağlamıyordu. çırağın sarayının kuaföründe bir tanıdık bunu uygulamamı söyledi ve allaha şükür sonunda uyum sağlayan bir renk buldum:) bu arada yazmayı unutmuşum saç boyasını hazırlarken içine çok az saç kremi ekle. madem koyu olsun diyorsun biraz daha fazla bekle sonra bir tutamını yıka kurut istediğin tondan açık ise o tutamında diğer boyalı saçların içine karıştırıp bekle, koyu gelirse gözüne hemen duşa:))

yok olmaz oyle bak bnde boyamstm koyu cıkarıyo bıraz..

Eklentiler

• $Image66.webp
    $Image66.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 147
benim saçlarımda koyu kahve, dip boyamın rengini hiç tutturamıyordum ya dediğin gibi turuncu oluyordu yada koyu. ee alt taraflarda sarı gölge, yani uyum sağlamıyordu. çırağın sarayının kuaföründe bir tanıdık bunu uygulamamı söyledi ve allaha şükür sonunda uyum sağlayan bir renk buldum:) bu arada yazmayı unutmuşum saç boyasını hazırlarken içine çok az saç kremi ekle. madem koyu olsun diyorsun biraz daha fazla bekle sonra bir tutamını yıka kurut istediğin tondan açık ise o tutamında diğer boyalı saçların içine karıştırıp bekle, koyu gelirse gözüne hemen duşa:))
kesin karar verdim,yarın boyamı alıp boyucam umarım başarılı olurum bende:61:

yok olmaz oyle bak bnde boyamstm koyu cıkarıyo bıraz..

bence saçının rengi çok güzel olmuş,koyu rengin üzerine uyguluyorsun sanırım..ona rağmen kızıllık olmamış yani çok doğal duruyor umarım bende böyle bir renk tutturabilirim.röflenin üzerine olacağı için biraz daha açığı olur belki,boyadıktan sonra bende resim eklemeye çalışırım:86:

bende resim koyucaktım ama farklı cıktıgı için rengi koymadım, zamanlama cok önemli ama... ben sırf zevk için boyuyorum. en iyi kuaför'e gittiğimde bile benim gibi boyuyor. hatta inanırmısınız bilmem ama nasıl boyadıgımı bile sordular. ben bazen boya karışımlarıda yapıyorum:) ama suan sizin için en iyisi 9.1 küllü sarı.

kızlar bugün saçımı loreal 9.1 le boyadım,biraz koyuldu röflelerim, güzel oldu renkler uydu birbirine .ama çok açık ve küllü olan yerler,özellikle saçımın ön kısmı böyle mavimsi gri gibi bir renk aldı,küllü olmasından kaynaklanıyor sanırım.bu renk zamanla atar mı kendini?

loreal kullnamnı tawsiye etmem...benmde saçlarım sarı platin röfle.sana wella koleston 11/1 yada palette 10/1 tawsiye ederim.

loreal kullnamnı tawsiye etmem...benmde saçlarım sarı platin röfle.sana wella koleston 11/1 yada palette 10/1 tawsiye ederim.

sağol cnm aklımda olsun palette 10/1 de.buda kötü değil ancak fazla koyulttu gibi,birde saçımda mavi-grimsi yansımalar yaptı.röflenin üzerine mi boyuyorsun sende?

loreal açıcı değil,direkt sarı boyaa.pek açmıo.oda canım röfleni tamemen yok edio.açıcı olan koleston we palette.ewet bende röfle üzrerine kullnıyrm bunları.ama grimsilik yeşillik warsa ozaman küllü boya kullnama.dore sarı al.o en azından o grileri sarartır.küllü boya iyice gri yapmasın.dore daha mantıklı cnm

Back