Saç Rengi ve Saç Boyama röfleli saçımı düze çevrmek istiyorm

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Meraba Arkadaslar ya benm sacm röfleli doğal saçm da koyu kumral diplerim geldı şimdi biraz. evde düz sarıya boyamak istiyorm.. palette blond youn renk açıcıyı kullansam bütün sacıma uygulasam nasıl olr? yda baska ne kullanablrm düz sarı olması için? ilk boyamada tam istediğim gibi olmaz biliyorum ama bikaç boyama sonra oturur diye düşündm.. ama hangı boyayı kullanacağmı tam bilemıyorum, yarın alıcammm ama ne alsam:bbo:

loreal 01 cok cok acık dogal sarı kullan bence bende rofleden boyle duze donmustum

açıcı özelliği varmı onun peki? yanı dplerim kumral ya onu açarmı turuncu falan olmz dmi?

turuncu olmaz canım. arkadaş bence de çok güzel bir renk önerisinde bulunmuş. bence bir ton daha koyuya boyasan da olur. açıcı yapmana gerek yok zaten boya doğal saçlarının rengini açar. röfleli yerler de zaten sarı. annemin saçları koyu kahveydi. sık röfle yaptırdı 2 kez. saçlarının arasında hala koyu renkler var ama biz saçın bütününü vanilya sarısına boyadık.aradaki koyu renkler hiç sırıtmadı. zaten 3. boyadan sonra saç oturdu iyice. (deli kadın koyu kahve hatta siyaha yakın renk olan saçlarını sapsarı yaptı. ne yıpranma var ne kopma, ne dökülme. gel de kıskanma... :) nazar değmesin)

ya arkadaşım bende aynı konudan müzdaribim. saçlarımda röfle var.diplerinde hiç boya kullanmamıştım. hep kendi saçımın üzerine röfle yaptırdım. ancak röfleden sonra saçım çok yıpranıyor bu yüzden evde kendim boyayayım istiyorum.kendi saçım kumral çok koyu değil acaba bende aynı işlemimi yapsam. yoksa küllü sarıyamı boyasam....sen boyadıktan sonra resim koyarmısın .bende ona göre alayım. hadi inşallah süper bir saç rengi çıkar ortaya...

kullu boyama canım sac rengın grı gıbı olur sakınnnnnn:1no2:sositososito ben dedıgım gıbı 01 loreal le duzzelttım turunculuk olmuyor merak etmeyın :lepi:

kullu boyama canım sac rengın grı gıbı olur sakınnnnnn:1no2:sositososito ben dedıgım gıbı 01 loreal le duzzelttım turunculuk olmuyor merak etmeyın :lepi:

canım çok teşşekkür ederim. bak saçımın resmini koyuyorum. dipler kendi rengim uçların rengi daha açık... küllü yap diyenlerde vardı. hatta açık küllü sarı demişlerdi bak şimdi korktum vallabilmiyorumkismileaslında ben dipten uca doğru açılan bir renk istiyorum birazda doğal dursunkaydirigubbakcemile2

ıstedıgın gıbı olr canım sacların cok koyu degıl ben 01 loreal dıyorum arkadasım yerimseniben

ıstedıgın gıbı olr canım sacların cok koyu degıl ben 01 loreal dıyorum arkadasım yerimseniben

sağol canım.olumunekankayizsmile.. acaba bekleme süresince mi bekletmeliyim yoksa daha azmı?? çok ta açık sarı olmasını istemiyorum açıkçasıbilmiyorumkismile

arkadaslar yaptm bn vee sonuç tam istediim gbi oldu =) tabıkı düzdz sarı olmz ilk boyamada ama esksnden güzel oldu=) oley yaa cok korkuyordumm

canm saol öncelkle=) palette 10 /4 papatya ile boyadm=) bütün sacıma sürdm dplere daha cok sürdm tbi 35 dk falan beklettm oldu=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…