Saç Rengi ve Saç Boyama röfleli saçıma acil yardım

johnmaynard

H@A
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
239
3
46
İstanbul
kızlar ya 6 ay önce röfle yaptırdım küllüsarı, tanımadığım bi kuaföre ve ordaki kız saçımın içine etti resmen,
önce röfle yaptı ben beğenmedim çok kızardı bu olmadı tutmadı diyince aralardaki saçımın rengini biton kırarsa düzeliceğini söyledi. bende mecburen kabul ettim düğüne yetişmem lazımdı.
röflenin üzerinden saçımın renginide 1ton kırdı fena olmadı 2 ay sonra oturdu saçımın rengi.

şimdi kızlar nolur yardım edin dipleri boyatmam lazım çok korkuyorum:18::18::18:
dip boya yaptırsam saçımı yine 1 ton açması gerekirmi uçlara uyum sağlasın diye ya saaçlarım koparsa çok korkuyorum nasıl yaptırmalıyım bi fikir verin allah rızası için...

cnm norml saç rengn ne renk.. bnm orta kumral mesela diplere açık sarı bile kullansam turuncu oluyor..açmak gerekır dıye dusnuyorm ben tam rengn oturması ıcın..

açık kumral güneşte daha açık duruyo yani röflenin uygulanması en kolay renkmiş benimki,ben şimdi dip boya yaptırırkende açtırıyımmı yine problem olmaz dimi cvp için çok teşekkür ederim..

açık kumral güneşte daha açık duruyo yani röflenin uygulanması en kolay renkmiş benimki,ben şimdi dip boya yaptırırkende açtırıyımmı yine problem olmaz dimi cvp için çok teşekkür ederim..
sadece dip boya yaptıracaksanız boyayla açmadan hallederler ama röflede istiyorsanız diplere açıçı mecburen kullanacaklar ama açıcıyı saçınızın röfle olan kısmına uygulatmayın zaten iyi bir kuaförse ona dikkat edecektir üst üstte aynı yere açıcı sürülmez umarım iyi bir kuaför bulursunuz o zaten yıpratmaz sonrada saça komle cila boya uygular alt ve üste uyum sağlarlar kolay gelsin

şimdi iyi bir kuaföre gittim sordum baktı inceledi tekrar röfle yapıcak kendi saçımıda açıcakmış 1 ton ama cila demedi dur iyi aklıma geldi söyleyimde cilada yapsın bari off inş busefer rezil olmam 90 tl yapıcakmış parasıda değilimde yeterki güzel olsun yabide
kullanıcağı boya wella bende hiç anlamıyorum bu saç boyalarından bitkisel boyada varmış sizce orayamı yaptırıyım başka yeremi bakıyım napıyım offf:18:

iyi kuaför diyoruz ama aslında birazda şans ne kaliteli kuaförler bile saçları yakabiliyor bildiğiniz iyi bir kuaförse yaptırın bari bol şans ama tereddütünüz varsa araştırın tabi bitkisel boyalarda var tabide ama röfle olacaksa mecburen açıcı kullanacak zaten saçı boya değil yıpratan oryal sizin saçıız zaten açık renk fazla bekletmez nasılsa çabuk açılır diye düşünüyorum cila yapmayı söylemeyin zaten saç açılacağı için mecbur röflenin rengni vermek için uygulayacak sşiz nasıl bir renk röfle olsun istiyorsanız onu boya katoloğundan yada sevdiğiniz bir röfleli saç resmini göstererek söyleyin gene istemediğiniz bir renk çıkmasın ortaya fiyata gelince pek piyasadan haberim yok ama ben 3 ay önce saçımı komple açtırıp boyattım 150 tl verdim saçlarım çok uzundu ama röfle fiyatlarını hiç bilmiyorum:44: umarım herşey gönlünüzce olur güzel sonuçlarıda paylaşırsınız

bitkisel boyaolması benide düşündürdü biraz daha araştırıcam, gerçekten şans işinin ehli birini bulmak çok zor dediğin gibi yapıcam boncuk çok teşekkürederim..yaptırdığımda paylaşırım

iyi olur kafanızda tereddüt kalmasın umarım şansta sizden yana olacaktır resim eklerseniz güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…