Gene de buraya yazamazsınız.Arkadaslar dert değil sadece görünsün diye buraya yazmak istedim.
Mor şampuan duydum ama hiç kullanmadim rengi açmaya mi yariyor. Düz boyatirsam koyu bir sarı elde ederim. Koyu istemiyorum rofle sarısı daha açık boyanın üzerine atıldığı icinRöfleyle aynı renk dip boyası yapılacaksa röfleye gerek yok değil mi düz boyat.Ben açık kumralım zaten diplere 8.1 dip boya yapıyor.mor şampuan kullanıyorum arada küllülük için. Renk farkı oluyor elbette ama turuncu olmuyor
Mor şampuanı sulandırıp kullanın.Açmaz turunculuğu alır küllü olur.Dibi o kadar koyu boyatmayın sizde çok koyu duruyorsa,yakından çektim dibini.Bu renk yaptırabilirsiniz.Ama ben zaten sarışınım normalde de açık kumral.saç çok koyuysa açılırken turuncu açılıyor olabilir.Benim saçım turuncu açılmıyor.Onu danışın kuaföreMor şampuan duydum ama hiç kullanmadim rengi açmaya mi yariyor. Düz boyatirsam koyu bir sarı elde ederim. Koyu istemiyorum rofle sarısı daha açık boyanın üzerine atıldığı icin
İnsanların işine yaramayi deneyin bı isterseniz. Durduk yere çomak sokmaktan daha kabul görürGene de buraya yazamazsınız.
Teşekkür ederim deniycemMor şampuanı sulandırıp kullanın.Açmaz turunculuğu alır küllü olur.Dibi o kadar koyu boyatmayın sizde çok koyu duruyorsa,yakından çektim dibini.Bu renk yaptırabilirsiniz.Ama ben zaten sarışınım normalde de açık kumral.saç çok koyuysa açılırken turuncu açılıyor olabilir.Benim saçım turuncu açılmıyor.Onu danışın kuaföre
Teşekkür ederim deniycem ama bu resim benim saçıma göre kahve kaliyorMor şampuanı sulandırıp kullanın.Açmaz turunculuğu alır küllü olur.Dibi o kadar koyu boyatmayın sizde çok koyu duruyorsa,yakından çektim dibini.Bu renk yaptırabilirsiniz.Ama ben zaten sarışınım normalde de açık kumral.saç çok koyuysa açılırken turuncu açılıyor olabilir.Benim saçım turuncu açılmıyor.Onu danışın kuaföre
Durduk yere çomak sokmadım hanım efendi, sitenin kuralını yazdım sadece. Benim de aslında dert olmayan ama yazmak istediğim şeyler oluyor ama yazmıyorum BDV başlığında? Adalet yani, sembolü profilinizde olanİnsanların işine yaramayi deneyin bı isterseniz. Durduk yere çomak sokmaktan daha kabul görür
İçinizdekileri yazmadiginiz için yazan insanlardan hincinizi alamazsınız. Düşüncelerinizi dile getirmekle başlayın inanın daha mutlu olursunuz. Kimsenin boş dertleri sizi germez boyleceDurduk yere çomak sokmadım hanım efendi, sitenin kuralını yazdım sadece. Benim de aslında dert olmayan ama yazmak istediğim şeyler oluyor ama yazmıyorum?
İçimdekileri yazıyorum tabi ki ama alakalı olduğu başlıkta yazıyorum kurallarına uyarak.İçinizdekileri yazmadiginiz için yazan insanlardan hincinizi alamazsınız. Düşüncelerinizi dile getirmekle başlayın inanın daha mutlu olursunuz. Kimsenin boş dertleri sizi germez boylece
Bu saçımın dibi.uçları pilatin.resim koydum.röfle dediğin şey böyle olur zaten.hiçbirbturunculuk yok.Teşekkür ederim deniycem ama bu resim benim saçıma göre kahve kaliyor
Uçları çok guzel. Ama dipleri böyle kahve olunca beni rahatsız ediyor sari dursun istiyorum benBu saçımın dibi.uçları pilatin.resim koydum.röfle dediğin şey böyle olur zaten.hiçbirbturunculuk yok.
O zaman açma boyama sürekli yaptırman gerekir o da saçı yıpratır.röfle olmaz o düz boya.Uçları çok guzel. Ama dipleri böyle kahve olunca beni rahatsız ediyor sari dursun istiyorum ben