Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçı olanlar bakabilir mi

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.634
7.651
Arkadaslar dert değil sadece görünsün diye buraya yazmak istedim. Vakit ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.Saçlarım koyu kahve aslında. Ama uzun yıllardır rofle olduğu için nerdeyse tamamen sarı. Dibim gelince dip boya yaptirdigim zaman malum rofle gbi olmuyor koyu sari- turuncu renk gbi oluyor dibim bu sebeple dibiyle diğer saçlar arası renk tonu bariz belli oluyor...dip boya yaptirmayayim rofle zamanını bekleyeyim desem diplerin uzaması için nerdeyse üç ay koyu diple gezmek zorundayım . Kuaförüme sordum rofle için erken ama boya da koyu renk yapiyor dedim istersen açıcı kullanırım ama çok çiğ kalırsın hemde saçı yipratiyor diyor..
Rofle kullananlar sizler nasıl yapiyorsunuz ,bu turunculuk koyu sarilik sizlerde de oluyordur sanırım. Rofleyle aynı tonlarda dip boyasi olan var mı ki🙄

Röfleyle aynı renk dip boyası yapılacaksa röfleye gerek yok değil mi düz boyat.Ben açık kumralım zaten diplere 8.1 dip boya yapıyor.mor şampuan kullanıyorum arada küllülük için. Renk farkı oluyor elbette ama turuncu olmuyor

Ben dümdüz koyuya boyatıyorum bir kaç yıl, sonra yine bir süre röfle veya ombre, o dip süreçleri turuncuya dönünce yine koyuya böyle bir döngüye girdim

Röfleyle aynı renk dip boyası yapılacaksa röfleye gerek yok değil mi düz boyat.Ben açık kumralım zaten diplere 8.1 dip boya yapıyor.mor şampuan kullanıyorum arada küllülük için. Renk farkı oluyor elbette ama turuncu olmuyor
Mor şampuan duydum ama hiç kullanmadim rengi açmaya mi yariyor. Düz boyatirsam koyu bir sarı elde ederim. Koyu istemiyorum rofle sarısı daha açık boyanın üzerine atıldığı icin

Benim saçlarım bal köpüğü gibi bir renk düz boyanıyor.

Aralara ışıltı atıyor.

Dipten gelen gene bal köpüğü boyandığı için koyu bir renk olmuyor.

Yani ışıltıyı arada bir,dip boyayı sürekli yaptırıyorum.

Gene anlatamamış olabilirim.

Zaten kuaförüm yurt dışına taşınınca kaç tane kuaför değiştirdim hiç biri beni anlamadı. Çok şükür bu sonuncu ile uyum sağladık.

Ben de röfle değil sıcak renkleri seviyorum ve kendime çok yakıştırıyorum.

Mor şampuan duydum ama hiç kullanmadim rengi açmaya mi yariyor. Düz boyatirsam koyu bir sarı elde ederim. Koyu istemiyorum rofle sarısı daha açık boyanın üzerine atıldığı icin
Mor şampuanı sulandırıp kullanın.Açmaz turunculuğu alır küllü olur.Dibi o kadar koyu boyatmayın sizde çok koyu duruyorsa,yakından çektim dibini.Bu renk yaptırabilirsiniz.Ama ben zaten sarışınım normalde de açık kumral.saç çok koyuysa açılırken turuncu açılıyor olabilir.Benim saçım turuncu açılmıyor.Onu danışın kuaföre

Eklentiler

• 20240824_132007.jpg
    20240824_132007.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Mor şampuanı sulandırıp kullanın.Açmaz turunculuğu alır küllü olur.Dibi o kadar koyu boyatmayın sizde çok koyu duruyorsa,yakından çektim dibini.Bu renk yaptırabilirsiniz.Ama ben zaten sarışınım normalde de açık kumral.saç çok koyuysa açılırken turuncu açılıyor olabilir.Benim saçım turuncu açılmıyor.Onu danışın kuaföre
Teşekkür ederim deniycem

Teşekkür ederim deniycem ama bu resim benim saçıma göre kahve kaliyor

İnsanların işine yaramayi deneyin bı isterseniz. Durduk yere çomak sokmaktan daha kabul görür
Durduk yere çomak sokmadım hanım efendi, sitenin kuralını yazdım sadece. Benim de aslında dert olmayan ama yazmak istediğim şeyler oluyor ama yazmıyorum BDV başlığında? Adalet yani, sembolü profilinizde olan :p

Durduk yere çomak sokmadım hanım efendi, sitenin kuralını yazdım sadece. Benim de aslında dert olmayan ama yazmak istediğim şeyler oluyor ama yazmıyorum?
İçinizdekileri yazmadiginiz için yazan insanlardan hincinizi alamazsınız. Düşüncelerinizi dile getirmekle başlayın inanın daha mutlu olursunuz. Kimsenin boş dertleri sizi germez boylece

İçinizdekileri yazmadiginiz için yazan insanlardan hincinizi alamazsınız. Düşüncelerinizi dile getirmekle başlayın inanın daha mutlu olursunuz. Kimsenin boş dertleri sizi germez boylece
İçimdekileri yazıyorum tabi ki ama alakalı olduğu başlıkta yazıyorum kurallarına uyarak.

Teşekkür ederim deniycem ama bu resim benim saçıma göre kahve kaliyor
Bu saçımın dibi.uçları pilatin.resim koydum.röfle dediğin şey böyle olur zaten.hiçbirbturunculuk yok.

Eklentiler

• 20230725_170728.jpg
    20230725_170728.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 33
X