• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçi koyulastirmak?

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
98
Diğer
Selam kizlar.Benim saclarim röfleli ve asiri yiprandi.Artik renginden biktigimdan tekrar ana rengine (Koyu kumral) boyamak istiyorum.sizce röfleler bitene kadar bekliyeyimmi yada boyayayimmi?
Bazilari boya tekrardan bakim yapar diyor.
Saclarim cok güzeldi ama simdi küstü gibi asiri yüklenmemden.Pisman olmaktan korkuyorum.

Ne dersiniz koyu renge döneyimmi?Aranizda röfleden koyuya dönen varmi?

buda resmi arkadaslar

Eklentiler

• $röfle.jpg
    $röfle.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.280
çoğu insan böyle bir renk için uğraşıyo :) bence çok iyi. ama yinede sen bilirsin.

şahsen ben saçımın rengini açtrmak için yırtıorum kendimi pırıl pırıl pamuk gibi saçlarım vardı sırf rengini açtrmak içn yanmasını göze aldm ve bugün orielden yandılar bence koyuya dönme

röfle üzerine koyu kumral boyatmıştım
zamanla yıkandıkça açıldı rengi ama araları yeşilimsi gibi olmuştu :(üzerine açık kestaneye boyadı ve zamanla hoş bir renk oldu
a

röfle üzerine koyu kumral boyatmıştım
zamanla yıkandıkça açıldı rengi ama araları yeşilimsi gibi olmuştu :(üzerine açık kestaneye boyadı ve zamanla hoş bir renk oldu
a

bir yandan eski koyu saclarimi özlüyorum bir yandanda bukadar actim bosa gitmesin diyorum, kararsiz kaldim.Sari sacin havasi var ama bakimi zor.Boyarsamda kesin pisman olurum gibime geliyor.
Sen boyadiginda pisman oldunmu baslarda?

bir yandan eski koyu saclarimi özlüyorum bir yandanda bukadar actim bosa gitmesin diyorum, kararsiz kaldim.Sari sacin havasi var ama bakimi zor.Boyarsamda kesin pisman olurum gibime geliyor.
Sen boyadiginda pisman oldunmu baslarda?

sarı saçtan koyu tonlara geçince alışmak zor oluyor kesinlikle
ama röflenin üzerine yapılan boya zamanla akıyor ve sarı yansımalı oluyor saç
dipler çıkınca zorlanıyorsun ama :(

şuan saçım yine röfleli:)))))

bende röfle yaptırdım ilk yapıldığında çok güzeldi:21: ama sonra aktı koyulaştı çirkin bişey oldu sonra bende koyultmaya karar verdim ama boyattıklarım hep akıyo orta kumral koyu kumral şimdi daha koyusuna boyatmayı düşünüyorum zaten saçlarım keçe gibi oldu :18: koyu renkle en azından belli olmaz

herkesde bi saç açtırma çılgınlığı sarı saç röfle vs.. var.

düzene uyarım diyosan içinden geleni yapma saçın böyle kalsın.

ama kalbinden geçen koyultmaksa o zaman da ikisi arasında tercih yapmalısın :)

hiç bişey saçını yıpratmaya değmez bence

Selam kizlar.Benim saclarim röfleli ve asiri yiprandi.Artik renginden biktigimdan tekrar ana rengine (Koyu kumral) boyamak istiyorum.sizce röfleler bitene kadar bekliyeyimmi yada boyayayimmi?
Bazilari boya tekrardan bakim yapar diyor.
Saclarim cok güzeldi ama simdi küstü gibi asiri yüklenmemden.Pisman olmaktan korkuyorum.

Ne dersiniz koyu renge döneyimmi?Aranizda röfleden koyuya dönen varmi?

Canım bnmde sacım roflelıydı kendı sacım kumral gbı bıseydı onceden.Daha sonra bende sıkıldm rofleden haklsn bıyerden sonra yoruyor gözu.İlk basta kumral bir boya aldım ve saclarımı bıraz koyulaştırdım.Tabı ılk seferde tamamen kapanmadı roflelerım ama hoş duruyordu.Bidahaki ay tekrar kumrala boyadım kumral ustune kumral boyayınca daha koyu oldu tabı.Aralıklarla beyaz sabun kullanarak sacımın rengını actım ve suan cok memnunum.Arada hafıf sarılıklar var golge gıbı ve saclarım harıka bır renk aldı.Hiçte yıpranmadı.Eger ıstıyosan mutlaka yap derim ben :)

saçlarım platindi. 8 sene kullandım... çok yakışırdı platinde ve herkes burdaki yazılar gibi sakın yapma insanlar böyle saç istiyor dedi durdu. 6 ay önce kahve ye boyattım ve çok memnunum. saçlarımın sağlığı yavaş yavaş da olsa geri gelmeye başladı. şimdi diplerinden kendi saçım geliyo ve dip boyatmıycam. eğer gerçekten istiyorsan kimseyi dinleme ;) çok güzel kahve renkleri var. ilk boyamada çok çabuk akıcak onu da unutma. sonra oturucak renk :))

SLM KIZLAR,
ben saçmın uçlarına balyaj diye gittim yaklaşık 20 gün önce kuaför her tarafına yaptı ve röfle oldu ben hiç beğenmedim ertesi gün koyu kestaneye boyattım şimdi açıldı tekrar saçım ve bu arada röfleden yanmıştı belime kadar olan saçlarımı küt kestirmek zorunda kaldım şuan bile uçları hala kötü şimdi alttan çıktı sarılar ve yeşilimsi oldu üstüne hangi renk boyatsam bilmiyorum şimdi çok yıprandı ama bu şekilde gezmemde imkansız mecbur boyatmam gerek bi yandanda nasıl eski haline getirebilirim onu düşünüyorum çok sert ve yıpranmış durumda ne önerirsiniz bana?

SLM KIZLAR,
ben saçmın uçlarına balyaj diye gittim yaklaşık 20 gün önce kuaför her tarafına yaptı ve röfle oldu ben hiç beğenmedim ertesi gün koyu kestaneye boyattım şimdi açıldı tekrar saçım ve bu arada röfleden yanmıştı belime kadar olan saçlarımı küt kestirmek zorunda kaldım şuan bile uçları hala kötü şimdi alttan çıktı sarılar ve yeşilimsi oldu üstüne hangi renk boyatsam bilmiyorum şimdi çok yıprandı ama bu şekilde gezmemde imkansız mecbur boyatmam gerek bi yandanda nasıl eski haline getirebilirim onu düşünüyorum çok sert ve yıpranmış durumda ne önerirsiniz bana?

aynı durumu yaşamıştım canım
röfle üzerine koyu kumrala boyattım ve yıkandıkça yeşilimsi oldu:(
başka bir kuaföre gidip ne yapmam gerektiğini sordum ve kestaneye boyadı(kızıllar olmasın diye sanırım kül rengi kattı)
önce çok koyu olmuştu üzüldüm ama yıkandıkça rengi yine açıldı
hatta aradaki röfleler yine belirginleşmişti

SLM KIZLAR,

tekrar koyu kestane alıp boyatmalısın bu kez rengi oturucaktır yeşillik kalmaz.ama kesinlikle koleston almanı tavsiye ederimçünki daha iyi kapatıyo canım:79:

bende doğum yaptıktan sonra, röfle yaptıra yaptıra nerdeyse platinleşen saçlarımdan bıktım ve illaki koyulaştırmak istedim, hadi bu sefer kendim yapmiim kuaföre gideyim dedim.. ama ordakiler ne kadar güzel oldu deseler bile zaten akar diye çok koyu yaptılar ve yeşile bakıyordu, şimdi iki ay geçti daha iyi oldu akınca, ama diplere ne uygulasam bilmiyorum şimdi..küllümü altınlımı bir kumral yapsam.. deneyimi olan varmı

bende doğum yaptıktan sonra, röfle yaptıra yaptıra nerdeyse platinleşen saçlarımdan bıktım ve illaki koyulaştırmak istedim, hadi bu sefer kendim yapmiim kuaföre gideyim dedim.. ama ordakiler ne kadar güzel oldu deseler bile zaten akar diye çok koyu yaptılar ve yeşile bakıyordu, şimdi iki ay geçti daha iyi oldu akınca, ama diplere ne uygulasam bilmiyorum şimdi..küllümü altınlımı bir kumral yapsam.. deneyimi olan varmı

yeşillik varsa doreli, turunculuk varsa küllü kumral kullanın.

Back