Saç Rengi ve Saç Boyama Rofleli saci evde boyamak ?

durusuuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.040
3
681
İstanbul
KizLar bir hafta once sacima rofle yaptirdim.ancak hic istedigim gibi olmadi.saclarimin on kisimlarinda daha yogun sarilar var.arkalar cok tuhaf oldu. Kisacasi duzgun bi rofle olmadi.
Burada okuyorum evde sac rengini degistirenleri. Bende kendim boyamak istiyorum.rofleleri kapatip daha dogal ve yogun bi sarilik istiyorum. Deneyimli arkadaslardan fikir almak istiyorum. Hangi renk boya almaliyim ?
Kumral ve renkli gozluyum.

gecmıs olsun canım
röfleyı hangı sarı yaptın

evet ya resım koyda ona gore daha ıyı bısey soylerız bnde platın sarısıyla röfle yaptırmak ıstıyorum ama karar veremedım ya :26:

canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum ...sakın evde saçına bir işlem yapma röfleliyken hele ! sonuçlar facia olabilir ve saçlarını benim gibi kısacık kesmek zorunda kalabilirsin ...ben tatil zamanı kuaförüme gidemiyeceğim için saçım denizden püskül haline dönüp havuzdan yeşerince rengi kapatmak zorunda kalmıştım kendim, herkes bişey olmaz demişti bende acemi gibi boyadım ama saçlar mahvoldu ve gidip kısacık erkek saçı gibi kestirdim
hem röflenin rengi bir hafta da ancak oturur doğallaşır bence sabret gözün alışır yıllardır yaptırmama rağmen bende 1 hafta beklerdim sonra süper olurdu sık sık yıka çiğliği gitsin yine olmazsa uzaman ellere bırak sen elleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…