• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saça evde hangi ton dip boya??

DreamGirl_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
170
0
316
İstanbul
Kızlar önceden saçımın resmini yayınlamıştım, soğan kabuğu üzerine sarı ince röfleler war
şimdi dip boyasını evde yapmayı planlıyorum, saçım da bob modeli , yani victoria beckham gibi arkalar kısa önler uzun..

ne renk boya kullansam ve ensemdeki kısa saçları nası boyasam...????:52::52::52:

Kızlar önceden saçımın resmini yayınlamıştım, soğan kabuğu üzerine sarı ince röfleler war
şimdi dip boyasını evde yapmayı planlıyorum, saçım da bob modeli , yani victoria beckham gibi arkalar kısa önler uzun..

ne renk boya kullansam ve ensemdeki kısa saçları nası boyasam...????:52::52::52:

Merhaba Merverella
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben şahsen bob modeline hiç bir şekilde röfleler yakıştıramıyorum.
Bob modeli genelde düz renkler için uygundur. Bu benim fikirim, canım.
Dip boyasına gelince, ben senin son haldeki resimi görmedim. Saç zemini soğan kabuğu olsada gide gide akmıştır ve farklı bir ton olmuştur, o nedenle sen soğan kabuğu ile değil şuanda zeminin tonunda boya kullanmalısın yoksa ton farkı oluşur.
dip boyası yapmak için bir arkadaşına ihtiyacın var canım, tek başına boyamasın.
(Not: Benim saç kesimin bob şekilde olsaydı, şuanda profilinde eklenmiş olduğun bayanın saç rengi ile komple boyardım. Çok açık sarı bakır.)

Back