• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli Saç Siyah Olurmu

misra99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
216
0
96
40
Bursa
Arkadaşlar bugün röfleli saçlarımı kendim siyaha çevirmeyi düşündüm.Ama karar veremedim sizce tam olarak o cırt sarılar kapanırmı ve yıpranırmı acaba saçlarım.Röfle yaptıralı 6 ay olmuş siz ne önerirsiniz?

Hemen hemen aynı dudrumdayız. Ben kapanacağını düşünüyorum. 2, boyamada daha iyi sonuç alırsın.

Siyahın kapatamayacağı hiç bir renk yok ;)

Siyah boya srilari kapatir merak etme...
Bende yapmistim (gerci benimkiler acik kahveydi, sari degil)

Ama sunuda söyleyim, bi kac haftadan boya akiyor ve biraz ortaya cikiyor
alttaki boya....

Siyaha boya söyle bi 3-4 hafta bekle bi daha boya...hic bisey kalmaz...

Sacina zararda vermez, koyu renkli boyalar saca zarar vermiyor....
Rengini actirmak mahfediyor...

valla bu akşam deniycem iyişallah güzel olur.Sen yaptın mı tuğba siyah ?

Hayır daha yapmadım. 20 gün sonra inş. =)

Yaptıgında güzel olur, kapanır. Tabi sarılar diğer yerlere oranla daha açık durabilir, o da ışıltısı olur artık... =)

Zamanla akar boya ve alttan sarılar yavaş yavaş eski rengi kadar keskin olmasa da ortaya çıkar diye düşünüyorum. 2 ve 3. boyamada en iyi sonucu elde edersin ;)

eveetttt çok beğendim arkadaşlar dün akşam aldım bi kutu boya yaptım hoşuma gitti valla

canım ya aynı dertten muzdaribiz. ben siyah değil de koyu kahve yada kestane boyamak istiyorum. kapanır mı acaba bu sarılar. bana platin röfle yapmıştı. birde benim röfle yaptırdığım kuaför berbattı. adama hala lanet ediyorum. senden cesaret aldım bak şimdi. acaba kendim mi boyasam doğru düzgün bi kuaföre mi gitsem. sen boyadığın için soruyorum saçının parlaklığı geri geldi mi boyayınca. saçlar koyu renkken daha parlak duruyor. canım ya kusura bakma lütfen bana bi cvpppp? yardımını bekliyorum

kızlar ne olursa olsun sakın ama sakın saçlarınızı siyah yapmayın derim ben...
çünkü sonradan çok pişman oluyor insan bi çok insanında başına gelmiştir mutlaka
eğer koyu olsun kapatsın da istiyorsanız koyu kahve koyu kestane ile boyamanızı öneririm ben hem siyah yakın koyu bir renk oluyor hemde kapatıyor siyahı zaten ikinci yapmada tutuyor rengi..
kızıl ve siyah renklerden kaçının çok pişman oluyorsunuz benden sölemesiyerimseniben

yerimsenibenbence de siyah boyadıktan sonra başka hiçbir renk tutmuyor ben yapmıştım bi kere. kestane bile tutmamıştı çok ilginç, kızıl da çok akıyor. ikisini de kullanmıştım

ben saçlarımı kızıldan kurtulmak için siyaha boyadım.sonra sıkıldım siyahtan,sarıya dönmek istedim ama ne oldu?o siyah boya yüzünden sarıya dönerken bütün saçlarım yandı,bitti resmen.nekadar gür saçlarım vardı,hepsini kaybettim.siyahı eğer birdaha başka renk yapmıyacağım hep siyah kalıcam dersen kullan.aksi takdirde siyahı kapatıcı seni kurtarıcı bir renk diye düşünme asla dönüşü olmayan bir renk.yaşadığım badire yüzünden saç bakım yağlarına yapışık yaşar oldum.benden uyarması.a.s.

merb arkadaşlar bende saçıma röfle yaptıralı yaklaşık 3.5 ay oldu.. bayrama saçımın rengini değiştirmek istiyorum .yanlız şuda war şimdiye kadar röfle dışında hiç boyamadım hep röfle yaptım.
şimdi başka renge boyatmak istiyorum ama hangi renk nasıl olur bilmiyorum..güvenemiyorum kendime..bu arada sarışına yakın bi kumralım ve kıvırcık saçlıyım ne önerirsiniz..

siyah saç öyle bi kapatır ki sona açana kadar hal geliyo insanın başına. buyrun ben 1 senedir 2 renk saçla geziyorum. milletin dipten koyu renk çıkar ben siyaha boyadım benim diplerim açık renk çıkıyo. şimdi saçlarım belime kadar omzuma kadar olan yeri kendi rengi ortası siyah, uçları ise kahverengi :D rezalet bişey.

Son düzenleme:
siyah saç öyle bi kapatır ki sona açana kadar hal geliyo insanın başına. buyrun ben 1 senedir 2 renk saçla geziyorum. milletin dipten koyu renk çıkar ben siyaha boyadım benim diplerim açık renk çıkıyo. şimdi saçlarım belime kadar omzuma kadar olan yeri kendi rengi ortası siyah, uçları ise kahverengi :D rezalet bişey.

nekadar zamanda uzadı saçların cnm boşver rengini uzunya ona bak biz napalım korkuluk gibi dolaşıyoruz ortalarda-tatlicadiarzu-ahhhhh ahhhh siyah saçımı çok özlüyorumsenağlama

nekadar zamanda uzadı saçların cnm boşver rengini uzunya ona bak biz napalım korkuluk gibi dolaşıyoruz ortalarda-tatlicadiarzu-ahhhhh ahhhh siyah saçımı çok özlüyorumsenağlama

bu yaz açık renk yaptırıcaktım açık kumral balköpüğü gibi. yemedi bi sene böyle gezdim bi sene daha kullanıym madem dedim vazgeçtim valla. seneye yaptırcam umuyorum:) vazgeçmezsem yine. çünkü bana ölüm gelir o kuaförün koltuğunda oturup saatlerce beklemek. sırf ona üşendiğim için saçım sağlıklıdır benim çünkü gitmediğim için işlem görmez boya, açma vs kaydirigubbakcemile5

Açık siyah-koyu siyah karışımı olur ve hoş durur. İkinci kez yaptığında ise tam olur.

tek boyama ile kapanması mümkün değil üstüste bi kaç kere boyaman gerek ve buda saçlarını son derece yıpratır cnm tavsiye etmem

arkadaslar benm sacım koyu kestane ama uclarında falan acıcı var mavi siyah yada siyah yapmak istiyorum acaba hepsi aynı renk olur mu?

Back