Evet kızlar geçtiğimiz yaz Haziran ayında saçıma sarı röfle attırdım. Şuan dipleri geldi fakat boyatmak istemiyorum. Görüntüsü ne kadar düzgün bilmiyorum çünkü sorduğumda kötü diyemiyorlar gibime geliyor Aranızda röfle yaptırdıktan sonra boyatmak istemeyipte renk sorununa çözüm bulan var mı? Şeytan diyor toptan siyaha boyat ama olmuyor işte boyatmak istemiyorum
Röfleli saçta dip gelince kötü durmuyor ama hazirandan beri boyatmıyosan en az 20 cm uzamıştır.Görmek lazım aslında bi'foto ekleseydin iyi olurdu...
Koyu yapma bence yaz geliyo açık renk isteyeceksin(genelde böyleyiz) pişman olma sonra.Açık rengi koyulaştırmak kolay ama koyu rengi açmak ne zor biliyosun
Röfleli saçta dip gelince kötü durmuyor ama hazirandan beri boyatmıyosan en az 20 cm uzamıştır.Görmek lazım aslında bi'foto ekleseydin iyi olurdu...
Koyu yapma bence yaz geliyo açık renk isteyeceksin(genelde böyleyiz) pişman olma sonra.Açık rengi koyulaştırmak kolay ama koyu rengi açmak ne zor biliyosun
aynı sorunu bende yaşıyorum son yaptırdığım %99 platin röfleden sonra 3cm gelen diplerim kahve olmasına rağmen yama gibi duruyor. saçının sarı kısmı koyu kısmından fazlaysa senin de saçların kötü görünüyordur diye düşünüyorum. önerim şöyle; saçlarını komple koyu sarıya boyatabilirsin (ben yarın öyle yapıcam arada %30 platin saçlarımdan bıraktırmayı düşünüyorum röfle hesabı) yada diplerini boyatmadan ters röfle yaptırabilirisn yani kuaför yine röfle gibi ayıracak ama bu sefer kahve boyayla%40 sarı kalana kadar devam edicek böylece daha doğal bir görünüm elde edersin. zaten her kuaför dip röfleyi 2-3 cmlik diplere yapamıyor ya taşma ya kayma illa bir çiğlik çıkartıyorlar ve genelde röfle için minimum 4 ay bekleyin diyorlar tabi ilk 2 aydan sonrası dipleri gelmiş bakımsız insan saçı gibi görünüyor
aynı sorunu bende yaşıyorum son yaptırdığım %99 platin röfleden sonra 3cm gelen diplerim kahve olmasına rağmen yama gibi duruyor. saçının sarı kısmı koyu kısmından fazlaysa senin de saçların kötü görünüyordur diye düşünüyorum. önerim şöyle; saçlarını komple koyu sarıya boyatabilirsin (ben yarın öyle yapıcam arada %30 platin saçlarımdan bıraktırmayı düşünüyorum röfle hesabı) yada diplerini boyatmadan ters röfle yaptırabilirisn yani kuaför yine röfle gibi ayıracak ama bu sefer kahve boyayla%40 sarı kalana kadar devam edicek böylece daha doğal bir görünüm elde edersin. zaten her kuaför dip röfleyi 2-3 cmlik diplere yapamıyor ya taşma ya kayma illa bir çiğlik çıkartıyorlar ve genelde röfle için minimum 4 ay bekleyin diyorlar tabi ilk 2 aydan sonrası dipleri gelmiş bakımsız insan saçı gibi görünüyor
harbiden bazen aynaya bakıyorum parasızlıktan boya bulamamış kızlar gibi duruyorum kendimi ezik hissediyorum :d off ya halledicem en kısa zamanda herkese teşekkürs ;D
eğer röflen platin değilse cila işlemi yaptırır gibi diplerinin rengini kırdırabilirsin...
benim röflem platin değil çok sıkta değil röfle yaptırırken altta 4cm dip boyam gelmiş kumral renk vardı.röflenin üstüne cila yapılırken diplerimle röfle paketlerinin dışında kalan saçlar aynı renk oldu...
ben yıllarca aynı durumu yaşadım.neden bilmiyorum ama dipleri çıkmış röfle benim daha çok hoşuma gidiyor..sanki daha doğal duruyor,bakımsızlıkla alakası yok.hatta dip röfle yaptırdığımda keşke yaptırmasaydımda kendi saçım uzasaydı diyorum kendi kendime..biraz sabrettikten sonra röfleli kısım sadece uçlarda kalıcak ve hoş bir görüntü olucak.eğer çok rahatsız oluyorsan röfleli kısımları koleston küllü açık kumralla cila yap,ama boya değil,cilabir arkadaşım öyle yapmıştı ve gayet hoş olmuştu.
Aynı durumdayım çok göze batıyor yarın gidip yaptırıcam dip boyamı röflemi dayanamıycam göz doktorum bile saçlarının dibi gelmiş bi ilgilen dedi ( bu arada erkek doktor ) demek baya rahatsız ediyor dedim çevredekilerin gözünü iyice moralim bozuldu...bide doktor ciidi biridir o bile bunu dile getirdiyse durumum vahim daha 2 ay oldu röfle yaptıralı ama röfleliyken çabuk uzar benim saçalarım ufff