• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk röfleli çıt çıt

grimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
26
0
86
İstanbul
merhabalar ben çıt çıt sipariş ettim ustelık buyuk bi hata yaparak parasını peşin ödedim fakat koyu kumral gelmesı gereken çıt çıt röfleli geldi kuafor boyarsak bi sorun çıkmayacagını soyluyor ama bana sankı biraz yıpranmış gibi geldi nedersınız sonuçta işlem görmüş ve boyayınca bir işlem daha gormuş olacak yeniisnimi beklemeliyim yoksa gercekten boyayınca sorun kalmazmı yardımlarınızı beklıyorum çok uzgunum

bence deiştirebiliyorsan değiştir neden işlen görmüş bişeyi hemde istediğin renk dışında alıp bi daha yıpratıyorsunki

istediğin renk ne ise sana onu getirmek zorunda. bence elinde kalan bir çıt çıt o. sana satmaya çalışmış. kesinlikle alma derim. röflede açıcı uygulanıyor biliyorsun. çıt çıt ölü saç olduğu için yıpranmıştır. üstüne bir boya daha bir süre sonra kullanamazsın. istediğin rengi vermek zorunda. çıt çıta dikkat et boyayıp sana vermesin. çıtçıtı tutan kısımlara dikkat et. ucundan azcık kesebilir sana satmak için. ben olsam paramı geri isterdim.

cevaplarınız için çok tesekkür ederim uzun bir bekleyişten sonra çıt çıtlarım geldi bunlar kendı saç rengimdeler paketini kendim açtım fakat gereksiz birsürü tartışma ve gerginlik yasadım bir dahada asla ürünü almadan para vermem bu bana iyi bir tecrübe oldu

Back