Saç Rengi ve Saç Boyama röflelerim mahvoldu

drbuzcicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
805
2
0
Trabzon
kızlar sizlerden acil yardıma ihtiyacım var.. kafam allak bullak.. şimdi benim saçlarım röfleli,platin renk.. bende diplerimi evde boyamaya basladım.. nevacololor platinle boyuyodum fena degildi,diplerim koyu oldugu için güzel acıyordu. önceki gün satıcım illa nevacolor küllü altın sarısı al dedi, boyadık ama sacımı bir yıkadım soktayım.. röflelerimin üstlerine gelen yerler benbeyaz olmus,tamamen küllü bir renk.. bir kuaföre sordum,platinle yada altın sarısıyla boya gelen yerleri dedi. ama 3 gundur manyak oldum arastırmadık sey kalmadı, domates denemesinden sabunla 30 kez yıkamaya kadar hala röflelerin üstü tamamen beyaz,gri,mor degişik bir renk.. bilgisi olan varmı,fikri olan.. röflelerim üstünü boyucam 15 dakka tutacagım ama sizce hangi renkle,yada nasıl boyasam..
şimdiden yardım edeceklerden, fikir vereceklerden Allah razı olsun

Son düzenleme:
fikir sahibi yok mu, ben böyle kendi kendime yazıp duracagım galiba.ben birinin derdi olunca kosuyorum , yani birtane mi bilen olmadı. neyse kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
küllü renk akar benimde saçımda röfle vardı küllüyle boyadım saçlarım bildiğin gri yeşil oldu ama 2 ay sonra aktı eski halinee döndü zamana bırakman lazım sabredersen küllü renk mutlaka akacaktır

Merhaba.

Her şeyde az çok kendimce naçizane fikirlerim olur ve çok emin olduğum doğruları da illa yazmaya çalışırım.

Aslında daha önce de gözüme ilişti sorunuz ancak ne yazık ki, son derece zararlı kimyasalları hem kafamıza sürüp hep soluduğumuz ve difüzyon yoluyla da saç derimizden de zararlarını aldığımız gerçeği dışında bu konuyla ilgili bilgi sahibi değilim ne yazık ki.

Sadece çok ince çalışılmış gölge dışında hiç röfle yaptırmadım ve açık saç rengi kullanmadım. Bilemiyorum ki nasıl olur?

Ama yine de anlattığınız durumda sanki çok iyi bir kuaför eliyle çözülecek bir şeye benziyor durumunuz.

Yani tümden işlem yapmadan şimdi bir daha kendiniz bir boya yapmayı denerseniz hepten alakasız ve yine çok farklı farklı bir takım renkler çıkarsa yine hoşlanmayabilirsiniz.

Üzgünüm, size bir yardımım olmadığının da farkındayım. Ama en azından bir cevap vereyim istedim kendi adıma.

Öyle veya böyle, bir şekilde İnşallah çok hoşunuza gidecek güzel bir sonuç alırsınız ve paylaşırsanız inanın ben de sizin kadar rahatlamış hissedeceğim.

canım bence şu aşamada evde kendin boya,deneme yapma artık,
bildiğin yani güvenilir bir kuaför varsa ona giderek çöz bu sorunu
fikrim budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…