Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden sonra turunculuktan kurtulmak isteyenler

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
683
- Yurtdışı
Arkadaslar röfleden sonra olusan turunculuk yada ciglik icin koleston 10.16 yi tavsiye ediyorum kuaförüm bu renk cila yapti bana süper oldu. Küllü tonlardaki gibi grilikte olmadi. Icerisinde lila yansimalar oldugu icin ciglige turunculuga karsi cok iyi geliyor böyle inci sarisi gibi oluyor.

ben baktım ama göremedım o rengi nette yok yanlışmı acaba numarası benm saçlarımın dipleri karemel o renge boyasam nasıl olur acaba

bu bahsettiğniz boyayı kendimiz mi yapıcaz yani?
ben de saçıma balyaj yaptırdım, ama tamamen değil kısmi, diplere yaptırmadım mesela. Şu top model Gisele Bundchen'in ki gibi olsun istedim ama hiç güzel olmadı yaa
ben ısrarla kumral tonları istediysem de hep kızıllık oluyor ne önerirsiniz?
Çok canım sıkılıyor bu saç durumlarına, ne yapacağımı bilmiyorum zaten saçım aşırı yıprandı, tekrar balyaj yaptırmam lazım ama cesaretim de yok kafam çok karışık kızlar yaa....:gitme:

www. wittkoetter.de/ebay/Wella/Kolestonneu/Farben.htm
renk katologu var burada rich naturals bölümünde.
Benim bahsettigim kuaförlerin kullandigi koleston perfect belki oyüzden piyasada satilanlarda yoktur bu ton.
Ama icinde violett isilti olmasi yeter baska numaralarda vardir onu bilemiyorum.

balyajlarin ne kadar acik tonda, mesela gümüs sampuan diye sampuanlar var loeral yada wella bildiklerim onlarda lila renkte ve yikadikca turunculuga iyi geliyor ama tabi boya kadar etkili olmaz.

platin kadar açık değil. üstten altlara doğru indikçe açılıyor rengi. ama diplerinde kızıllık var. zaten dedim ya ben güneşten açılmış havası olsun istemiştim.Kumraldan sarıya doğru olsun demiştim ama. olmadı maalesef bu şampuanlar normal marketlerde mi satılıyor?

canim diplerden kastin röflenin diplerimi yoksa kendi ana sacinin diplerimi ?

bu arada anladigim kadariyla hangi marka olursa olsun noktadan sonraki numaranin icinde 6 bulunuyorsa violett var demek. Mesela 10.16 yada 12.61 9.65 gibi

hmm. anladım. Dipleri dediğim dip boyası. balyajdan önce saçım kestaneye boıyalıydı, sonra onu oreyalle açtı kumral yapayım diye, ama nasıl diyim kızıla yakın dore bi renk oldu onun üstünede uçlara doğru balyaj yaptı, ne karışık di mi :) ben bile anlamadım :)

dip sorunu bendede var cünki cila ana rengide kiriyor malesef. Benim röfle dibe cok yakin biraz uzasin dibine koyu kumral boya yaptirayim diyorum, simdilik cok göze carpmiyor zaten .

off hep bu sarı saç merakından geliyo başımıza.:) kuaförden "ohh bee işte bu" diyerek çıktığım günü görebilecek miyim acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…