• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden, sarı tonlarına geçiş nasıl olmalıdır? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

bianca01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
22
0
36
Adana
kızlar saçlarım platin röfleydi ama beş ay kadar uzamıştı dipten bende kumral tonları istiyordum kuaföre inanıp saçlarımı bal sarısına boyadım sonuç hüsran dipler kızıl uçlar komik bir sarı oldu.şimdi tekrar röfle yaptırsam saçlarım yanar mı acaba.şu röfleden sarı tonlarına geçmek bu kadar zor mu ya kuaför şimdide düz boya dersen sadece çikolta kahve olur diyor bana akıl verin napim yaaaa:18:

Saçların röfleliykenmi sarıya boya dedi kuaför?Öyle saçmalıkmı olur diplerin gelsede gelmesede eğer tek renk istiyorsan o röfleleri açık renkle kapatamazsın:20: Önce kumrala boyamalıydın tamamını röflen kapanmalıydı sonra açtırmalıydın biraz yıpranırdı ama şimdi daha çok yıpranıcak.Röfle üzerine sarı yapmışsın turuncu kızıl olur malesef.Ya çok açtırıcaksın turunculuklar gidicek üzerine açık kumral yaptırırsan bal sarısına döner yada koyulaştırıp direk istediğin renge çok açık sarı olmıcaksa boyatabilirsin tatlım.

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım.röflelin üzerine kumral olmaz dedi hiçbir kuaför eger kumrala boyarsan saçların yeşerin dedi şimdi tekrar röfle attırcam sanırım ama yanar ve çok yıpranır die çok korkuyorum direk kahveye boyayıp balyaj istedim oda olmaz saçların yanar diyorlar hala karar verebilmiş değilim:59:

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım.röflelin üzerine kumral olmaz dedi hiçbir kuaför eger kumrala boyarsan saçların yeşerin dedi şimdi tekrar röfle attırcam sanırım ama yanar ve çok yıpranır die çok korkuyorum direk kahveye boyayıp balyaj istedim oda olmaz saçların yanar diyorlar hala karar verebilmiş değilim:59:

Rica ederim tatlım.Kuaför röflenin üzerine bal rengi boya diyorda kumral boyama nasıl diyor pardon? şuan muhtemelen kızılımsı turunculuk vardır saçında ya açtırıcaksın ki yıpranıcaktır illaki yada koyultucaksın dinlendirip açtırıcaksın

cnm neden kahveye boyatıp tekrar balyaj yaptırcaksın ki senin saçında sarılar var zaten bazı kısımlarını ayıracak kuaförün geri kalan kısımları kahveye boyayacak maharetliyse tabii.. ben hep böyle yapıyorum koyultmak istediğimde :26: şaşırdım kuaförüne bazen çok tuhaf şeyler söylüyorlar :9:

Son düzenleme:
bencede kuaförleri anlamak mümkün değil bazen işlerine geleni olur tabi yapamayacaksa olmaz diyolar.canım bence saçını başka bi kuaföre tek seferde düzeltebilecek şekilde boyat önce şöyle yapalım 15 gün sonra böyle diyene değil ve evet avatardakine bende bayıldım bi sarıcı olarak :37:

kızlaar teşekkür ederim ilginiz için.bugün eski kuaförüme gittim baya kızdı tabi ben hep renk değiştirip ona beni kurtar die giderim saolsun çok yardımcı oldu.saçımın uçlarındaki sarılara göre uygun renkte üstlere balyaj attı tabi avatarıdaki rengi yakalayamadım ama farklı bir sarı oldu bundan sonra dip boya için geliceksin dedi ir sre böyle kullancam iyiki platine tekrar dönmemişim yoksa kesin yanarmış.balyajla açmaya çalışırken bile saçımda kopmalar oldu platin yapsaydım düşünemiyorum bile:50:

Back