• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden önce

anjelique85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
144
1
46
Ankara
arkadaşlar sık ve kalın sarı paketletmek istiorum saçlarım orta kumral ama akmış bi halde çok kötü durumu bu saç rengı uzerıne yaptırmak istemiyorum öncelikle bi alt renk yapıp ustune roflemi yaptırmak istiyorum bu renk ne olmalı sizce neye boyarsam dogal ve güzel durur yardımcı olurmusunuz

benim fikrim en güzel röfle doğal saçın üstüne yapılan röfle olduğu. şu an saçım röfleli sizin dediğiniz gb yaptım taban rengini değiştirdim ama zaman geçtikçe o renk akıo ve değişik bi hale gelio bide dip çıkınca 3 renk oluşuo saçta. karar sizin tabi.

bende ugrasmak ıstemıyorum aslında ıkı renkle ama kendı saç rengım yani diplerden gelen rengım koyu kestane çok sırıtır dıye düşündüm

her türlü sırıtıcak diplerden gelince. röfle gerçekten çok zahmetli bişi her ay dip boyalar, röflenin yarattığı yıpranmayı gidermek için kullanılan ürünler bilmemneler derken çok uğraştırıo. illa ki istiyosanız dediğim gibi taban rengini açık kumral yaptığınızı varsayarak bi röfleniz olsa diplerden kendi saçınız çıktıkça dip boya yaptırmanız gerekicek bunları göze alıp girişin :)

Seren serengilin saçlarını görünce röfleye hayran kalmamak elde değil dipleri koyu olduğu halde wamp bir hava katıyor ama daha soft bi görüntü isteyenler için aşırı kaçabilir

Back