kuaförüm başarılı aslında istediğim herşeyi yapabiliyor.ama ben az işlemle direkt üst kısmımı küllü acık kumrala boyasa diyorum...Biraz daha saberedersen doğal bir ombren olacak sanırım
şu durumda saçlarına en baştan bir işlem yaptırırsan diplerin çıktığında rengarenk bir kafan olur
acaba diplerden çıkan rengi aralardaki sarılara boyayarak ombre yapacak bir kuaför bulabilirmisin
kuaförüm başarılı aslında istediğim herşeyi yapabiliyor.ama ben az işlemle direkt üst kısmımı küllü acık kumrala boyasa diyorum...
evet suan da ombreye doğru gidiyor...ama saçım çok gec uzuyor...
ayyy bilemedim bende...o fotoğraftaki gibi olmayacakmı benim sacım yaa
evet olmaz haklısın canım...üst kısmını küllü açık kumrala açmadan boyarsa dipten çıkanla röfleli kısım aynı ren olmazki
6ay daha boyatmazsam saçım böyle ombre olur artık :)
ben nasıl istediğim saça ulaşacağım.
hızlı saç uzatan formülleri denesen
senin kendi rengin bununki gibimi böyleyse araları dip renginde paketlemeyi teklif etsen
önce dipleri açıp sonra açık istediğin kısımları paketleyip araları boyayacak başka türlüsüne hiçbir kuaförün yanaşacağını sanmıyorum
Evet benim sac rengim de boyle sayilir.aslinda son fotoda guzel durmus ama ona yakismis tabi,dedigin gibi olacak sanirim.
Sac uzatmak icin gecen biri demisti hardal kurumu neydi...arastiracagim bi...
okul başlayana kadar dipleri gelmiş gez nolucakresim net değil ama sarı senin renginmiş ombre aşkın kısa süreli olacak sanırım
Aynen dogru analiz canim.
Zaten hep duz saridan sıkılmis olmasam ombre mombrede aramam....
Bellide olmaz ben yine rofle yaptirabilirim1 ay sonra...
Tabi simdi boyatmam zaten 1 ay sonra
bugun yenıden ombre yaptırdım koyu saç benı mutsuz edıyor sacım sarı olmadan mutlu olamıyırummm:18:Eki Görüntüle 1201899
Dayanamadin gittin yaptirdin dimi...guzel duruyo gule gule kullan canim...yuzune yakisiyo senin.ben bu senin ustteki balimsi karamelimsi rengi kendime yakistramiyorum,kumral tonlarda olsa ombre daha iyi olur bende bence.....
Aynen bende degisiklik yapicam illa ama sari da olsun istyorum...
Ombre oldgunda gifisat nasil oluyor,ayda bir gidip dip boya yaptryorsun dimi.....
dayanamadımmmmmmmtesekkur ederim canımm
sen kumral tonlarında yaptırırsan 2 ayda bır dıp boyası yaptırsan olur benım ustler altın sarısı kendı sacım kumral ben 3 haftada bır yaptırıyorum uclara hıc elletmıyorum gunesle falan zaten acılıyor hem sac kendını toparlıyor
Peki suan 3 cm koyu kumral dip cikti.ondan sonrasi sari...kuagor ne yapacakta dibi cikmis yer ile sari olan yerde ayni kullu kumrali elde edebilecek.fikrin varmi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?