- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
11senedir röfle kullanıyorum saçım ince ve kumral oyüzden hep istediğim renkleri elde ettiler kuaförler.fakat artık hep aynı sarıdan cok sıkıldım ama sarıdanda vazgecemiyorum.o yüzden ombre yaptırmayı düşünüyorum kızlar.
3,4aydır dip boyada yaptırmıyorum yazın iyice uzasın dipler diye...karar verene kadar.artık sacımın sarı tonundn nefret eder oldum.şu an diplerinin çıkmış hali:
biraz dağınık ve bakımsız kusura bakmayın.ışıktan sanki acık durdu birde sanki dipler az daha koyu...
gelelim istediğim ombreye...:
buradaki dipler cok acık kumral,bu rengi kuaförler genelde elde edemiyorlar sanki,birde dipler koyu kumral cıktığında 3 renk sırıtmazmı sizce.yoksa renk geçişimi durur?
birde:gördüğünüz gibi saçlarım kısa henüz,yani istediğim fotoğraftaki gibi şık durmayabilir değil mi?
üstteki kumral rengi dahamı koyu boyatsam sizce dip cıkınca sırıtmaması için.
ve şuan dibi çıkmış röfleden hangi işlemlerle istediğim ombreyi elde ederler
ne diyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum kızlar?
bu arada 1.ve 3. fotoğraf benim şu anki bakımsız halim...ortadakide şimdiki istediğim saç:belli oluyor gerçi zaten :)
3,4aydır dip boyada yaptırmıyorum yazın iyice uzasın dipler diye...karar verene kadar.artık sacımın sarı tonundn nefret eder oldum.şu an diplerinin çıkmış hali:
biraz dağınık ve bakımsız kusura bakmayın.ışıktan sanki acık durdu birde sanki dipler az daha koyu...
gelelim istediğim ombreye...:
buradaki dipler cok acık kumral,bu rengi kuaförler genelde elde edemiyorlar sanki,birde dipler koyu kumral cıktığında 3 renk sırıtmazmı sizce.yoksa renk geçişimi durur?
birde:gördüğünüz gibi saçlarım kısa henüz,yani istediğim fotoğraftaki gibi şık durmayabilir değil mi?
üstteki kumral rengi dahamı koyu boyatsam sizce dip cıkınca sırıtmaması için.
ve şuan dibi çıkmış röfleden hangi işlemlerle istediğim ombreyi elde ederler
ne diyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum kızlar?
bu arada 1.ve 3. fotoğraf benim şu anki bakımsız halim...ortadakide şimdiki istediğim saç:belli oluyor gerçi zaten :)
Eklentiler
Son düzenleme: