• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden ombreye,yardım...

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.598
358
11senedir röfle kullanıyorum saçım ince ve kumral oyüzden hep istediğim renkleri elde ettiler kuaförler.fakat artık hep aynı sarıdan cok sıkıldım ama sarıdanda vazgecemiyorum.o yüzden ombre yaptırmayı düşünüyorum kızlar.
3,4aydır dip boyada yaptırmıyorum yazın iyice uzasın dipler diye...karar verene kadar.artık sacımın sarı tonundn nefret eder oldum.şu an diplerinin çıkmış hali:

biraz dağınık ve bakımsız kusura bakmayın.ışıktan sanki acık durdu birde sanki dipler az daha koyu...
gelelim istediğim ombreye...:

buradaki dipler cok acık kumral,bu rengi kuaförler genelde elde edemiyorlar sanki,birde dipler koyu kumral cıktığında 3 renk sırıtmazmı sizce.yoksa renk geçişimi durur?

birde:gördüğünüz gibi saçlarım kısa henüz,yani istediğim fotoğraftaki gibi şık durmayabilir değil mi?
üstteki kumral rengi dahamı koyu boyatsam sizce dip cıkınca sırıtmaması için.
ve şuan dibi çıkmış röfleden hangi işlemlerle istediğim ombreyi elde ederler
ne diyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum kızlar?

bu arada 1.ve 3. fotoğraf benim şu anki bakımsız halim...ortadakide şimdiki istediğim saç:belli oluyor gerçi zaten :)

Eklentiler

• $10346451_10203582066526184_2689630194038040433_n.webp
    $10346451_10203582066526184_2689630194038040433_n.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 1.217
  • $1909618_10203582080006521_6697011659459313331_n.webp
    $1909618_10203582080006521_6697011659459313331_n.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.227
  • $images.webp
    $images.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 4.246
Son düzenleme:
Biraz daha saberedersen doğal bir ombren olacak sanırım :1:

şu durumda saçlarına en baştan bir işlem yaptırırsan diplerin çıktığında rengarenk bir kafan olur
acaba diplerden çıkan rengi aralardaki sarılara boyayarak ombre yapacak bir kuaför bulabilirmisin

Biraz daha saberedersen doğal bir ombren olacak sanırım :1:

şu durumda saçlarına en baştan bir işlem yaptırırsan diplerin çıktığında rengarenk bir kafan olur
acaba diplerden çıkan rengi aralardaki sarılara boyayarak ombre yapacak bir kuaför bulabilirmisin
kuaförüm başarılı aslında istediğim herşeyi yapabiliyor.ama ben az işlemle direkt üst kısmımı küllü acık kumrala boyasa diyorum...
evet suan da ombreye doğru gidiyor...ama saçım çok gec uzuyor...
ayyy bilemedim bende...o fotoğraftaki gibi olmayacakmı benim sacım yaa

kuaförüm başarılı aslında istediğim herşeyi yapabiliyor.ama ben az işlemle direkt üst kısmımı küllü acık kumrala boyasa diyorum...
evet suan da ombreye doğru gidiyor...ama saçım çok gec uzuyor...
ayyy bilemedim bende...o fotoğraftaki gibi olmayacakmı benim sacım yaa

üst kısmını küllü açık kumrala açmadan boyarsa dipten çıkanla röfleli kısım aynı ren olmazki

6ay daha boyatmazsam saçım böyle ombre olur artık :)
ben nasıl istediğim saça ulaşacağım.

Eklentiler

• $Kýsa-Saç-ile-Ombre-Saç-Rengi-Modasý-Short-Hair-Ombre-Bob-Hairstyle-8.webp
    $Kýsa-Saç-ile-Ombre-Saç-Rengi-Modasý-Short-Hair-Ombre-Bob-Hairstyle-8.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 5.468
6ay daha boyatmazsam saçım böyle ombre olur artık :)
ben nasıl istediğim saça ulaşacağım.

hızlı saç uzatan formülleri denesen :1:
senin kendi rengin bununki gibimi böyleyse araları dip renginde paketlemeyi teklif etsen

önce dipleri açıp sonra açık istediğin kısımları paketleyip araları boyayacak başka türlüsüne hiçbir kuaförün yanaşacağını sanmıyorum

hızlı saç uzatan formülleri denesen :1:
senin kendi rengin bununki gibimi böyleyse araları dip renginde paketlemeyi teklif etsen

önce dipleri açıp sonra açık istediğin kısımları paketleyip araları boyayacak başka türlüsüne hiçbir kuaförün yanaşacağını sanmıyorum

Evet benim sac rengim de boyle sayilir.aslinda son fotoda guzel durmus ama ona yakismis tabi,dedigin gibi olacak sanirim.
Sac uzatmak icin gecen biri demisti hardal kurumu neydi...arastiracagim bi...

Evet benim sac rengim de boyle sayilir.aslinda son fotoda guzel durmus ama ona yakismis tabi,dedigin gibi olacak sanirim.
Sac uzatmak icin gecen biri demisti hardal kurumu neydi...arastiracagim bi...

okul başlayana kadar dipleri gelmiş gez nolucak :1: resim net değil ama sarı senin renginmiş ombre aşkın kısa süreli olacak sanırım

okul başlayana kadar dipleri gelmiş gez nolucak :1: resim net değil ama sarı senin renginmiş ombre aşkın kısa süreli olacak sanırım

Aynen dogru analiz canim.
Zaten hep duz saridan sıkılmis olmasam ombre mombrede aramam....
Bellide olmaz ben yine rofle yaptirabilirim1 ay sonra...
Tabi simdi boyatmam zaten 1 ay sonra

Aynen dogru analiz canim.
Zaten hep duz saridan sıkılmis olmasam ombre mombrede aramam....
Bellide olmaz ben yine rofle yaptirabilirim1 ay sonra...
Tabi simdi boyatmam zaten 1 ay sonra

ombreyi kullanmak röfleden daha rahat oluyoor bence ombredden sonra rofle ıstemıceksın :1:

bugun yenıden ombre yaptırdım koyu saç benı mutsuz edıyor sacım sarı olmadan mutlu olamıyırummm:18:Eki Görüntüle 1201899

Dayanamadin gittin yaptirdin dimi...guzel duruyo gule gule kullan canim...yuzune yakisiyo senin.ben bu senin ustteki balimsi karamelimsi rengi kendime yakistramiyorum,kumral tonlarda olsa ombre daha iyi olur bende bence.....
Aynen bende degisiklik yapicam illa ama sari da olsun istyorum...
Ombre oldgunda gifisat nasil oluyor,ayda bir gidip dip boya yaptryorsun dimi.....

Dayanamadin gittin yaptirdin dimi...guzel duruyo gule gule kullan canim...yuzune yakisiyo senin.ben bu senin ustteki balimsi karamelimsi rengi kendime yakistramiyorum,kumral tonlarda olsa ombre daha iyi olur bende bence.....
Aynen bende degisiklik yapicam illa ama sari da olsun istyorum...
Ombre oldgunda gifisat nasil oluyor,ayda bir gidip dip boya yaptryorsun dimi.....

dayanamadımmmmmmm :D tesekkur ederim canımm
sen kumral tonlarında yaptırırsan 2 ayda bır dıp boyası yaptırsan olur benım ustler altın sarısı kendı sacım kumral ben 3 haftada bır yaptırıyorum uclara hıc elletmıyorum gunesle falan zaten acılıyor hem sac kendını toparlıyor

dayanamadımmmmmmm :D tesekkur ederim canımm
sen kumral tonlarında yaptırırsan 2 ayda bır dıp boyası yaptırsan olur benım ustler altın sarısı kendı sacım kumral ben 3 haftada bır yaptırıyorum uclara hıc elletmıyorum gunesle falan zaten acılıyor hem sac kendını toparlıyor

Peki suan 3 cm koyu kumral dip cikti.ondan sonrasi sari...kuagor ne yapacakta dibi cikmis yer ile sari olan yerde ayni kullu kumrali elde edebilecek.fikrin varmi....

Peki suan 3 cm koyu kumral dip cikti.ondan sonrasi sari...kuagor ne yapacakta dibi cikmis yer ile sari olan yerde ayni kullu kumrali elde edebilecek.fikrin varmi....

muhtemelen hepsını boyayacak once kumrala sonra alt tarafı acacak ombrede zaten 3-4 renk eldee etmek gerekıyor ne kadar cok gecıs o kadar guzel duruyor sorun olmaz yanı dıp kısmı

Back