• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden kurtulmam için yardım lütfen

female

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
100
0
296
Diğer
merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var hemde çok.. 5 ay önce röfle yaptırdım (pişmanım) müthiş renk karmaşası yaşıyor saçlarım turunculuk sarılık ne ararsanız var :bbo: sizce ne yapmam gerekiyor kendim boyasam olurmu ( palette bal köpügü ,fındık kabugu, küllü kumral) önericeginiz bi renk varsa lütfen yardım edin a.s.

loreal casting color'la boya şekerim.
casting balköpüğü röfle üstüne güzel olduğunu söylüyorlar.
hemde amonyaksız

küllü renklerden uzak dur cnm fındık kabugu gibi renklerde olmaz tahminimce ilk etepta orta yada koyu kumralla kapat küllü renkler denersen yeserme olur

teşekkür ederim justin tavsiyen için... dışarı çıkınca bi kuaföre danıştım.. oda aynı şeyleri söyledi ilk etapta koyu bi renkle kapatıp sonra istedigim renge dönebilirmişim. haftasonu oldugundan saçımı boyamadı. şimdi kendimmi boyasam kuaföremi gitsem diye düşünüyorum :))

yada kuaföre git istersen daha sonra kendin boyarsın tamamen kapatabillmen yani nasıl anlatsam renk farklılıkları olmaması icin cok iyi boyaman gerekiyor

bencede ton farklılıkları olmaması için kuaföre gidin;bende röflemi sevmeyip kestaneye boyadıgım halde kapanmamıştı..

yada kuaföre git istersen daha sonra kendin boyarsın tamamen kapatabillmen yani nasıl anlatsam renk farklılıkları olmaması icin cok iyi boyaman gerekiyor
kuaföre haftaiçi gitmem çok zor.. cumartesiye kadarda saçımı boyamış olmam gerekiyor o yüzden kendim boyucam koyu kumralı düşünmeye başladım 3 kutu alsam kapatır herhalde ama çok koyu olurmu açaba sen kaç kutu kullandın ve rengini begendinmi ?

Back