• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden Kızıla...

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
kızlar saçım turuncuydu ama koyu turuncu gibi. işte turuncudan sonra röfle attırdım, attırırken saçım yandı ve koptu arkadan 1-2 paket ama. (dipteki saçım olduğu için belli olmuyor) işte neyse şimdide röfleli saçımı kızıla boyatmak istiyorum. kendim boyucam. hangi marka güzel tutuyor yardım eder misiniz acaba? ilk kez isteyerek kızıla dönüyorum. turuncu da zaten isteyerek olmadı saçımı açarken turuncuya döndü rengi, sevdiğim içinde öyle durdum birkaç ay. o yüzden bilmem gereken şeylerle boya markası verirseniz sevinirim :16:
istediğim renkte irem sak'ın saç rengi gibi. o tonlarda istiyorum. açık kızıl tonları yanii :))

güzelim eminmisin saçın zemini açıksa eğer kızıl çok akar ben şu anda çilek kırmızısıyım ve saçım acayip akıyor geçen hafta boyamama rağmen boyadığım renkten eser kalmadı ama illaki boyayacağım diyorsan bende irem sakın rengini kullanıyorum o renkte sea colour çilek kırmızısı internetten bak renge ilk boyandımı aynı oluyor yolda gören soruyor ama işte dediğim gibi çok akıyor

güzelim eminmisin saçın zemini açıksa eğer kızıl çok akar ben şu anda çilek kırmızısıyım ve saçım acayip akıyor geçen hafta boyamama rağmen boyadığım renkten eser kalmadı ama illaki boyayacağım diyorsan bende irem sakın rengini kullanıyorum o renkte sea colour çilek kırmızısı internetten bak renge ilk boyandımı aynı oluyor yolda gören soruyor ama işte dediğim gibi çok akıyor
yorumun için çok teşekkür ederim. bende palette sonbahar kızılı aldım ama daya boyamadım. kızıl renge kafayı taktım aylardır boyamadan rahat edemicem sanırım.

o daha çok pembeye kaçıyor alt tonu kırmızımsı değil yani eğer değiştirebilirsen koleston kor ateşi kızılı al

o daha çok pembeye kaçıyor alt tonu kırmızımsı değil yani eğer değiştirebilirsen koleston kor ateşi kızılı al
şimdi internetten baktım da renklere gerçekten pembeye kaçıyor ve dediğin renk tam istediğim renk gerçekten bittim renge desem yeridir. gidip değiştircem yarın ama o renk var mıdır bilmiyorum. daha önce koleston kullanmadım. saçım omuzuma geliyor kısa sayılır. ama kalın. 1 kutu boya yeter mi acaba? daha önce hep palette kullandığım için...
bu arada çok teşekkürler :16:

cnm 1 kutu yetmez ama yetiririz sen dediğim şekilde yaparsan yeter 1 kutu alıyorsun boyadan eğer tüp boya olarak bulursan 30 volumluk peroksit al boyayı sık peroksiti koy saç kremi koy 1 yemek kaşığı badem yağın varsa ondanda koy 1 tatlı kaşığı yoksa zeytin yağı koy 2 tatlı kaşığı kadar bunları bir güzel kar o zaman yeter

Back